Yourstruly 25km

Yourstruly 25km

Loading

Dobzséval és Áronnal vasárnap teljesítettük a Yourtruly 25km távot.
A YT25 a dombos és a duna-gátas útvonalamból tevődött össze. A  dombossal kezdtünk. Először úgy volt, hogy a srácok nem biztos, hogy jönnek a második körre, de mivel a dombos pályán az első öt kiri után végig lefele jöttünk, és ez az első kör volt a rövidebb (kb 13 km), mindkét pajti úgy érezte, hogy mehet a második kör is, pláne hogy az szinte teljesen sík. Igaz kicsivel hosszabb. Az első kört egyébként vidáman és beszélgetve tettük meg, két pisiszünetet iktattunk csak be, nehogy Áron fáradásos húgyhólyagtörést szenvedjen.
Az első kör végén a lányok frissítéssel vártak, ettünk-ittunk, majd 8 perc múlva már húztunk is tovább.
A második kör kicsit keményebb volt, lefelé még nem is volt gond, de a gátról visszafele, már Áron szólt, hogy a térdei fájnak, Dobzse pedig lehetséges begörcsölést jelzett. Kb. itt voltak túl az eddigi leghosszabb félmaratoni távjukon, szóval a panaszokon nem csodálkoztam, nekem is fájt már itt-ott. Kétszer sétáltunk bele, egyszer pedig pirosat kaptunk a vasúti átkelőnél.
A végén még túl is teljesítettük a 25 kilométeres vállalásunkat, a két kör összesen 27 km lett. Megállapítottuk, hogy még mindhármunk bírná tovább, ha csak a fáradtságot nézzük, de a futóműveink leamortizálódtak.
Jók voltunk! 🙂

– táv: 27km
– idő: 2:56:16
– tempó: 06:31
edzésnapló
pálya

2 thoughts on “Yourstruly 25km

Vélemény, hozzászólás?