Új cipőmbe ma sem megyek futni

Új cipőmbe ma sem megyek futni

Loading

Csak szeretném jelezni, hogy tegnap pont került a szétszakadt Phoenix 5 ügyének végére, a Saucony boltban kicserélték a cipőt (levásárolhattam).
Az új cipővel visszatértem a stabilabb cipőkhöz, egy Progrid Omin 12 lett az új választás, ez annyiban más a korábbi Omnikhoz képest, hogy az egész talpa merevített, rugalmas a cipőfűzője, az anyagok fejlődése miatt könnyebb lett, 350 gramm helyett 290 az én méretemben. Szerintem szebb is, főleg a kék fűző menő. Az ára 29 990 Ft, én most a csere miatt megúsztam 6500-ból.

Hatvanhét ágra süt a nap, de nem tudom még kipróbálni, ti viszont menjetek futni AZONNAL, jön az óraátállítás és lehet, hogy ma van az utolsó nap, amikor még rövidnadrágban és pólóban lehet futni!

saucony_progrid_omn12.jpg

11 thoughts on “Új cipőmbe ma sem megyek futni

  1. Két pár omni 11-et hajítottam el most egymás után, az egyiket 690 a mostanit 620 km után. Egyszerűen nullára kopott a sarkuk, pedig ez volt a tökéletes cipő a lábamra, imádtam, de nem akarok 6-700 km-ként cipőt vásárolni. Most vettem egy Nike Structure 16-ost, hát még barátkozom vele, még nem vagyunk olyan jóban, mint az omnival, félek, hogy nem is leszek, de remélem legalább kibír 1000-1200 km-t.

Vélemény, hozzászólás?