Napfordulós futások

Napfordulós futások

Loading

safe_image.jpgRókalaci buzgón szervezi a facebookon a Solstice Run – Napfordulós Világfutás névre hallgató eseménysorozatot. Az első alkalom most csütörtökön lesz (márc. 21.), és a Hosszútáv Blog Szerkesztőbigottsága nevében arra ösztönzök minden kedves olvasót, hogy vegyen részt rajta. Fuss, alkoss, gyarapíts!

A részletekről az esemény facebook oldalán olvashattok: http://www.facebook.com/pages/Solstice-Run-Napfordul%C3%B3s-Vil%C3%A1gfut%C3%A1s/378419962266126

Bemásolom ide a versenykiírást is:

A Verseny célja egy egész világot átfogó, de egyénileg vagy kis csoportban futott, kiírt távok teljesítésének összegzése csak a futók örömére… az év két napfordulóján és két napéjegyenlőség általános napján Bárki bármikor fut a kijelölt napokon részese lehet ennek a virtuális Világversenynek.

Az első virtuális verseny, amire már GPS adatállomány meglétével is lehet nevezni 2013 március 21 EGÉSZ NAP bármikor, bárhol futhatsz.Hasonló beküldős virtuális futóverseny mint a “Yours Truly” de az év két napfordulóján és a két napéjegyenlőség általános napján futhatja bárki bárhol, negyed, fél, háromnegyed és egész maratont. Mivel most már általános a GPS használata a futásban okostelefonnal vagy futóórával, az ilyenekkel mért futásokkal is  be lehet szállni a versenybe… Utána a GPS eszközödnek megfelelő helyre feltöltöd a futást, és annak a linkjét kell a regisztrációs kérdőív utolsó mezőjébe másolni…Március 21., június 21., szeptember 22. és december 21-én, 10,5, 21, 31,5 és 42 kilométert lehet teljesíteni. Ügyelj a pontos távmérésre, mert minden távot, a legközelebbi kisebb távolsághoz sorolunk. Rengeteg feldolgozásban, abszolút, 5 év különbségű korcsoportos, egész évi összegzés, a sorozat emelkedő távokkal teljesítők, listába állítása szintén abszolút és korcsoportos és még több bármilyen alapú rangsorolás közzétételével a futónapok után. gps-alapú és minden más együtt /lépésszámlálós és kimért távon futás/  az első alkalom után, már lesz alap ami a későbbi napfordulókra alapot adhat…a lefutott eredményedet írd be ide: 

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFyS1pWNnJ0bEpCcDhSSXhHYXUzSEE6MA

infó/tanács/kifogás: rokalaci@gmail.com

(Egyúttal szíves figyelmetekbe ajánlom a Hosszútáv blog facebook oldalát: http://www.facebook.com/groups/351050848735/ )

5 thoughts on “Napfordulós futások

Vélemény, hozzászólás?