Márciusi talpalávaló: Pantera – Walk

Márciusi talpalávaló: Pantera – Walk

 28 

Amikor neveztem a március 23-i Gazdagréti Tavaszindító Futóverseny 10 km-es távjára, még nem tudtam sem azt, hogy nem lesz időm edzeni előtte, sem azt, hogy Rrróka blogtárs is ezen fog indulni az eredetileg kitűzött 5 km helyett. Késő a hegy alatt lovat abrakolni, a fene megette már a felkészülést, lesz, ami lesz. Azért tegnap lementem a gátra futni két húzós kört (10,35 km), legalább járassam be az ízületeimet, és lőjem be magamnak azt a maximális tempót, amit ezen a távon, ebben az állapotban, 2013. március idusán tartani tudok. 

A runtastic szerint 4:47/km volt az átlagom, nem nagy teljesítmény. Gyorsabbnak hittem magam, mert eléggé kikészültem, főleg az utolsó párszáz méteren, amit azért jól megfartlekeztem. A randomra állított playlistemben szerencsére épp ekkor — kb. a minaret magasságában — kezdődött a Panterától a Walk. Ez adta meg a kis plusz adrenalinlöketet, amire akkor szükségem volt — legyen hát ez a márciusi talpalávaló.

Nem is írok semmit a számról, aki hallgat effélét, az úgyis ismeri, aki pedig nem, az tegyen vele egy próbát. Nagyon feszes, nagyon dühös, és az idén volt 21 éves. 

11 thoughts on “Márciusi talpalávaló: Pantera – Walk

  1. Neeee, Miki! Edzéssel ne tedd magadat tönkre! Egy héttel a verseny előtt miért kellett futnod? Inkább egy hörgőropi (cigi) a naplementében, oszt’ jó napot. Tuti siker. :)))

  2. @Forex Trump: Kedvenc számom. Alapozás során majdnem minden futás után meghallgattam, át is kereszteltem egyszer 5h alone-ra. De meg kell jegyeznem, hogy az intro téma után is 2 akkordot váltogat!:)

  3. @rrroka: Azért azt nem mondanám, úgy pontos, hogy addig skálázódtak a futások.:-) 3 db 44 km-es terepfutás volt(szint/idő): 800+/3:42, 1600+/4:47, 1900+/5:28. Belegondolva, összességében a számra is elmehetett úgy 5 óra…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük