Lógás után

Lógás után

Loading


– táv: 12.25 km
– idő: 1:08:07
– tempó: 5:33
– edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/260716
– útvonal: http://futoterkep.hu/utvonal/f1vxuw/

A szupersikeres maraton váltó futásunk óta nem jutottam el odáig, hogy fussak. A versenyek után mindig így van, vagy egy hétig nincs nagy motivációm, ráadásul most egy fogászati probléma is elvette a kedvem, aztán meg jött hirtelen ez a rettenetes idő, amit meg kell szoknunk, ennél már csak rosszabb lesz egészen márciusig.

Szóval Áronnal végre sikerült összeszervezni egy kicsit késői futást, így 17:30-kor már sötétedésbe indultunk el a szigetkörünkre. Kipróbáltam az új Saucony fútonadrágom, hát ég és föld a különbség a kalanjihez képest, pedig az is marha jó. De ez maga a luxuskényelem! A fejlesztőcsapat dollármilliókat és éveket ölhetett bele abba, hogy az ember rudiján ne álljon hülyén elől a naci. Ja és van farzsebe is!
A hideg idő és a szemerkélés ellenére hamar átmelegedtünk, de a  sapka-sál mindenképpen indokolt és szükséges viselet volt, de kesztyű még nem kellett (nem is volt).
A szigeten meglepően sokan voltak, vagy tíz-tizenöt másik futóval találkoztunk. Hazafele már nagyon sötét volt, Áronnak ráadásul szétesett a szemüvege, így vaksiskodott. A Balassa utcában van egy sporszemüveg bolt, mondtam Árinak, hogy tudna venni futószemüveget. Erre azt mondta, hogy így is sokáig szokta keresni a szemüvegét, hátha még futna is…

(A fotót az istockphoto.com-ról szereztem ingyen, ezért vízjeles. Gondolom nem gáz?)

3 thoughts on “Lógás után

Vélemény, hozzászólás?