Kővágőörsön eltévedtem, Tárnokon elfáradtam, UB rajtcsomagért elfutottam

Kővágőörsön eltévedtem, Tárnokon elfáradtam, UB rajtcsomagért elfutottam

Loading

kalistart_555.jpg

Szombaton a  8. Káli futás 21 kilométeres távján úgy jártam, mint még sohasem, olyan rettenetesen elkavartam, hogy ki is szálltam a versenyből. Az első szakaszon, 6-7 km között történt, hogy éppen megelőztem egy srácot, feljöttem ezzel az élmezőnybe, és ezen úgy elgondolkodtam, hogy nem vettem észre egy amúgy nagyon jól jelölt derékszögű bal kanyart, és mentem még vagy negyed órát a lejtőn… Ennél a tempónál az 3 km legalább. Amikor egy keresztútnál nem láttam semerre senkit rájöttem, hogy elszúrtam, mehettem vissza az emelkedőn az egyre nagyobb déli hőségben, szóval el is döntöttem, hogy a rövidebb, 12 km-es távon megyek vissza, leszerelt rajtszámmal, lehajtott fejjel.
Így viszont tudtam szurkolni a hőségtől megrogyott félmaratonosok befutójánál az utolsó emelkedő előtt, és együtt futhattam be Sz.Laccal, aki ki is okoskodta, hogy akkor ő most lenyomott ezen a távon, ami színigaz, így volt.  🙂

kali_lacival_555.jpg

 

Gondoltam majd vasárnap a Tárnoki Tófutáson helyrerakom a dolgokat, a 6 km-es sprinttávon alakítok egy jót, de itt sem úgy alakult minden, mint ahogy szerettem volna. A rajtba kicsit hátra álltam be, így az elején előzgetni kellett a patakparti ösvényen, a formámhoz képest el is futottam az elejét, így féltávnál egy erős megrogyást tapasztaltam, ami visszavetette a tempómat rendesen. Ati barátom meg is előzött a kör vége felé, pedig ő a 3 körös 18km-es távon indult. Bomba formában van, kell is neki, a csúcs 60 percen belüli meghódítását tervezi két hét múlva a Kékes Csúcsfutáson. Be is ért 1 óra 24 perc alatt a második helyen. Nagyon gratulálok neki!
Keratomi is csapatta a 18 kirin, remélem ír róla vmit, legalább egy “dögmelegvolt, nyírfaszöszt nyeltem” visszajelzéat ad az eseményről.

tarnoki_555.jpg

atimasodik_555.jpg

 

Szóval eltévedtem, elfáradtam, de azért hétfőn elkocogtam meló után az UB rajtcsomagért, a futóhátizsákomba pont befért a hat póló (végre fehér és nagyon vékony anyagból van, ideális hőségcucc!) és a hat rajtszám-műsorfüzet-karszalag csomag (menő a logónk a rajtszámon, nem? 🙂 ), hazafele pedig megtekinhettem a páratlan dunaparti panorámát és az épülö ERKÉLYt, így csupa nagybetűvel.

ubpolo_555.jpg

ubcsomag_555.jpg

 erkely.jpg

3 thoughts on “Kővágőörsön eltévedtem, Tárnokon elfáradtam, UB rajtcsomagért elfutottam

Vélemény, hozzászólás?