Rádiósztárok lettünk

Rádiósztárok lettünk

Loading

Nemrégiben a Hit Rádió szerkesztő műsorvezetője Eipl Jordána valamiképpen rátalált a blogunkra (“Színvonalasnak találtam az írásokat.”), és kora esti Pipere című magazinműsorához interjút kért mindhármunktól futás témában (hit témában azt hiszem kicsit bajban lettünk volna).
Az eredetileg nagyjából 8 percesre tervezett beszélgetések kicsit hosszabbra is sikerültek, mert futásról korlátlan mennyiségben vagyunk képesek szövegelni (még Lemúr Miki is, aki azzal oltogat engem a rádióadásban, hogy én túl sokat beszélek, amire ő csak úgy tesz, mintha figyelne, nahiszen). Különösebb egyeztetés nélkül nagyjából ugyanazt nyilatkoztuk arról, hogy hogyan lesz a futás szórakozás szenvedés helyett, még akkor is, ha 6-12 órásra fejlődik a kezdeti egy órás kocogásokból.

Lemúr Miki magát nem kímélve, sok munkát belerakva egy igazán látványos, sodró lendületű, menő effektekkel tűzdelt videót rakott a beszélgetések alá az elmúltnyolcév futó fotóiból.
A videóban feltűnnek futótársaink, barátaink, családtagjaink és élőben megismert kommentelőink, valamint számtalanszor vágunk hülye fejet.
Vigyázat, a fotók váltogatása mágikusan vonzza a szemet, könnyen azon veheted észre magad, hogy a fél órás videót bámulod elvarázsolva! 🙂

Jordánának köszönjük a médiamegjelenési lehetőséget, és hogy rendelkezésünkre bocsátotta a hanganyagot! 🙂 

5 thoughts on “Rádiósztárok lettünk

Vélemény, hozzászólás?