Hungaroring futás

Hungaroring futás

Loading

Ennek a bejegyzésnek a “Mogyoródon izzadni” címet akartam adni, de aztán mégsem kockáztattam, hogy az én kreténségem miatt hagyjátok ki kiralysannyi sporttárs alábbi beszámolóját. Mindenki jobban járt így. Íme:

Kedves Futótársak!

Akkor küldeném a megbeszélt képeket illetve valami beszámoló félét a hétvégi Hungaroring futásról a Nike Futó Klub szervezésében. 🙂

Hááát hol is kezdjem. Mikor reggel csörgött az ébresztő nem az volt az első gondolatom hogy de jó lenne futni egyet ebben a “csodálatos” időben. De muszáj volt indulni mert össze kellett szedni egy ismerőst aki szintén vállalkozott erre a kellemes kis futásra. Gyalog indultunk,mert a Hungaroring csak egy kis kocogásra van tőlünk. Az első kellemes meglepetés akkor ért amikor a főbejáraton beléptünk és két nagyon rendes futó társ felvett minket,  így legalább addig melegben  és szórakoztató társaságban töltöttük az időt. Ezt a kedves gesztust ezúton is köszönjük futótársainknak! így kb. fél órával a rajt előtt már a paddockba értünk és felmérhettünk a pálya állapotát.

 

1_P1110249.JPG

 

A legrosszabb az volt hogy folyamatosan mozgásban kellett lenni,mert különben kockára fagytunk volna. Fantasztikus volt látni ,  hogy mindenki mosolygott az idő ellenére is. Mindenki nagyon jó fej és mérhetetlenül lelkes volt. Jó volt ilyen közegben lenni és nagyon inspiráló volt ennyi emberrel egyszerre futni. Kellemes és vidám bemelegítéssel kezdtünk ezután a boxon végigfutva ráfordultunk a célegyenesre és kezdetét vette az bulifutás. A pályát nem borította nagy hó , de ahol egy kicsit is nagyobb volt azt az előttünk futók letaposták szerencsénkre 🙂

 

1_futashr12.jpg

 

Az első kört kedves és kitartó kismama barátnőnk is fantasztikusan teljesítette a kezdeti félelmek és izgalmak ellenére. A második és egyben számunkra utolsó kört már csak ketten Hugival vállaltuk míg kismama barátnőnk a paddockból szurkolt Nekünk. Ahogy a képeken is látszódik jó kedvben és lendülettel telt ez az örömfutás . Bár a harmadik kört is bevállaltam volna, csak a futás előtti forró tea kikívánkozott… így kettő lett a vége de ennek ellenére megtiszteltetés ilyen helyen sportolni .

 

1_537409_442286912508742_1053856440_n.jpg

 

Miután bekocogtunk a boxba forró tea és pogácsa fogadta a célbeérőket ami nagyon jól esett. Ezek után következett a tombola. Majd a legkellemetlenebb rész következett: kocogás haza főleg annak fényében, hogy tudtuk , hogy nem állhatunk meg ha csak nem akarunk egy jófajta tüdőgyuszit megnyerni magunknak.

 

1_P1110242.JPG

 

Köszönet ezért a fantasztikus bulifutásért a szervezőknek és reméljük , hogy még sok ilyenben lesz részünk! 

Az eredmény:
Táv: 9,73km
Idő: 1óra
Km/perc:6p09mp

http://www.futoterkep.hu/futas/2146_MOGYOROD_HUNGARORING_HUNGARY_1_20_2013_MOGYOROD_5z70m2v/

Hát dióhéjban ennyi! A képek egy részét nem én készítettem hanem a rendezvényen résztvevők. Ezekből csak azokat küldtem el amin mi is szerepelünk.

 

1_futashr12345.jpg

1_IMG_3876.JPG

7 thoughts on “Hungaroring futás

Vélemény, hozzászólás?