Havi talpalávaló: Blind Myself – Maradék

Havi talpalávaló: Blind Myself – Maradék

Loading

Az elmúlt időszak magyar altrock dömpingje után megérett az idő valami keményebb erőnótára. Hogy ne legyen drasztikus az átmenet, nem akartam egyből valami túl brutálissal  nyitni, így inkább a hazai termék Blind Myselfre esett a választás. 

Hallgassuk csak, mit üzen a költő nekünk, futóknak ma, a Magyar Kultúra Napján:

Minden maradék zsírunk égjen el,
Minden maradék vérünk folyjon el,
Minden maradék vágyunkból legyen vezeklés.
Minden felesleges vezekléssel közelebb, közelebb kerülsz!

Kellenek ennél szebb, aktuálisabb gondolatok az új évre? Nem hiszem. A klipben fehérjeturmixot vedelő Kulka János pedig felteszi az i-re a pontot. Élvezzétek a futást 2013-ban is!

 

10 thoughts on “Havi talpalávaló: Blind Myself – Maradék

  1. @rrroka: nem, ebben csak zajok vannak, kivéve a lemezjátszóról bejátszott részek. Ami stika van benne, az az, hogy ez nem egy élő performansz, hanem mintákból stúdióban összerakott zene, amire nagyon passzoló klippet vettek fel. Ezt onnan gyanítom, hogy néhány zörej nagyon egyenletes, pl. a wc kefe alapritmusa a fürdőszobában, de ami még gyanúsabb, hogy a könyvek az utolsó jelenetben azonos hangon csattannak a parkettán, pedig különböző méretűek, sőt, egy idő után már az előző könyvekre esnek rá. De csak zörejek vannak benne, illetve a turmix, a gumimadzag, a porszívó csöve különböző magasságú hangokat tud kiadni. De madzaggal lehet zenélni, tessék, egy kis Ramones, hogy kanyarodjunk vissza egy kicsit a hard rock irányába 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=UGcUaXxuaU8

Vélemény, hozzászólás?