Havi talpalávaló – Péterfy Bori & Love Band: Hajolj bele a hajamba

Havi talpalávaló – Péterfy Bori & Love Band: Hajolj bele a hajamba

Loading

Hosszú vívódás után sikerült megszülnöm, hogy mi legyen a havi talpalávalónk.
BGy barátunk már hó elejéén reklamált, neki valami jó magyar rockot ajánlottam volna, mondjuk Ferenczi Györgyöt és a Rackajam-et. Lemúr Miki múlt havi Die Kruppsára visszhangként a Rammstein Angel sein-t gondoltam, de aztán elvetettem, hiszen a német ipar helyett mégiscsak a magyar kkv szektort illene támogatnunk. Telt az idő, itt van március 15. és az jutott eszembe, hogy a Pamut zenekar Képzeld el című nótája jól reflektálna az ünnepi megemlékezésre, vagy Kossuth-díja kapcsán akár egy Ákos dal is szóba jöhetne, esetleg két évvel ezelőtti díjazása miatt valami jó Kispál szám Lovasitól, csakazértis. De aztán rájöttem, hogy mi nem nagyon szoktunk az aktuális történésekre reagálni, vagy legalábbis igyekszünk nem ezt tenni.
Felmerült a Hiperkarma zenekar, hiszen a Dob+Basszus például kimondottan holtponton átlendítő futónóta, de ők vagy már voltak, vagy már számtalanszor elmondtam mennyire jó ez a szám, úgyhogy pillanatnyi benyomás alapján random választottam ezt a tavaszi hangulatú dalt, mely szépen aláfestheti középtempós futásunkat egy ilyen verőfényes hosszúhétvége bármelyik napján.
Ehavi ajánlatom Péterfy Bori & Love Band Hajolj bele a hajamba című dala.

 

9 thoughts on “Havi talpalávaló – Péterfy Bori & Love Band: Hajolj bele a hajamba

  1. Imádom! Nekem ez a szám nem tavasz, hanem nyár, Horvátországban dolgoztam és egy darab cd-t hallgattunk a kocsiban 4 hétig, mert a lejátszó nem olvasta az mp3-at, na de arról az egy cd-ről ez volt a kedvenc, üvöltöttük az autópályán a csajokkal, kezemben meg most pont itt a Chardonnay (ma futottam 6 kirit, ünnep!:), szóval veri lájk!:)

Vélemény, hozzászólás?