Havi powersong: Mezzoforte – Tom Yam Blah

Havi powersong: Mezzoforte – Tom Yam Blah

Loading

Ebben a hónapban pannonfunk olvasónk erőnótáját ajánljuk figyelmetekbe. A nekem kicsit sürgető-kapkodó hangulatú, jazz beütésű (vagy konkrétan jazz, nem értek hozzá) produkcióról így ír ő, aki amúgy a improvizacio.blog.hu – Tanulj improvizálni szerkesztője:

Egy ütős power song sok helyzetben jól jön. Pl. ha nem akarok utolsónak beérni a HHH panorámakörön, mert akkor MC Markocsánnak megint miattam nem jutna rétes. Pedig kezdő futóként nem egyszerű elérni, hogy ne sétáljak bele a reptér melletti dagonyába, főleg, ha már reggel megszivattam magamat azzal, hogy a Kolosy tértől felfutottam a Fenyőgyöngyéig. Úgyhogy power song (Mezzoforte: Tom Yam Blah) be, amely csak arról szól, hogy a rohadtéletbemennikellelőre…

8 thoughts on “Havi powersong: Mezzoforte – Tom Yam Blah

  1. Áh, megjelent a powersongom, köszi 🙂 A műfaj egyébként hivatalosan jazzrock, funk, konkrétan ez a Monkey fileds című album nagyon progresszívre sikerült, általában kicsit populárisabb funkot nyomnak az izlandi fiúk.

    Hangulat kérdése, hogy mikor az egyszerűbb, mikor a bonyolultabb zenék jönnek, pl. a mai playlistem, amivel próbáltam 27 perc alatt tolni egy szigetkört (nem bírtam, 27:11 lett, jóvő héten próba újra), nagyon favágó számokból állt, mint Led Zeppelin: Rock and Roll, Európa Kiadó: Mocskos idők, stb.

Vélemény, hozzászólás?