Három hossz

Három hossz

 35 

Eléggé be vagyok most havazva, úgyhogy csak tőmondatokban befirkálom ide a naplóba a pénteki futásomat. Nem sokat variáltam, gyakorlatilag ugyanazt csináltam, mint hétfőn, mínusz Rrróka. Három hossz a töltésen, jobb-bal, a normál tempómhoz képest picit gyorsabban:

– 15,5 km
– 1:12:10 alatt
– 4:38 min/km
– st: Anthrax – Worship Music

Legközelebb futok egy nemhivatalos félmaratont, lehet, hogy tudnám tartani ezt az iramot 21 km-en. Reszkess, Rrróka!

16 thoughts on “Három hossz

 1. A pulzusodat nem méred? Kíváncsi lennék, ebben a tempóban milyen gyorsan ver a szíved. Nekem az 5 perc körüli tempó már 170-et eredményez, de ez a jelenlegi felesleges zsírraktáraim miatt is van. De azok kellenek. Jön a tél, emelkedik az áfa. :))

 2. @BGy: Közelít a tél!

  Én ma 6’06”-ban toltam egy félmaratont, majd az edző bácsi rávett, hogy kocogjak még egy kört, az már csak 6’20”-as tempó lett. Rrroka is futott a hétvégén? Csak szeretem számolgatni, hogy hol tartatok, mert aztán megleptek, mint júliusban…

 3. @Lemúr Miki: Nem, de egy jópofa karakter. Csak nem szabad beleszeretni, mert az az alapszabály, hogy az a szempontkarakter, aki szimpatikus, hamar fejét veszti. Szerintem klasszikus mű lesz, mint a gyűrűk ura, ha nem klasszikusabb.

 4. @BGy: A pulzusmérő órám nem annyira hi-tech, hogy rögzítse is az értékeket, úh. csak rápillantással állapítható meg, mi az aktuális ábra. Az meg elég fárasztó. Mostanában nem is nézegettem a pulzusomat, de igazad van, elő kéne vennem az övet valamelyik következő edzésre.

 5. @Lemúr Miki: okostelefonhoz Bluetooth Polar jeladót végy! Akkor megtudod, mennyi a pulzusod, amikor Horvátországot keresztülfutod. Én még futás előtt letöröltem a telefonomról az Endomondót és az összes futószoftvert, mert függősséget okozna, érzem.

 6. Nagyon szép számok! Én is ilyeneket bírok kihozni magamból legjobb formámban, de általában csak a versenyeken, vagy esetleg, ha valakivel együtt futok, aki ösztönöz. Egyedül nem bírok ilyen mazochista lenni.

 7. @azilinha: Azt hiszem, kb. egy szinten tartunk most futásügyileg.

  Érdekes, én épp akkor vagyok a leggyorsabb, ha egyedül futok (még ha tömegben is), mert érzem a max. tempómat és azt tartom. Ha máshoz kell alkalmazkodnom, később visszaüt.

 8. @Lemúr Miki: jól nyomtad, szép tempó, reszket a rekordom! 🙂 de hivatalost csak versenyen ér! én kölcsönkérem neked résztávozós pulzumérőt a feleségemtől, ha ez a szíved vágya! nem lenne baj tudni maraton előtt mennyire üt.

 9. Most futottam PB-t a gáton 15 km-en, eddig azt hittem jó vagyok az 1:22:52-mmel……..mindig megfogadom hogy nem szabad futás után a blogotokat olvasni

  Gratula

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük