Fáradtnak is kell lenni – 11 kiri Tárnok felé

Fáradtnak is kell lenni – 11 kiri Tárnok felé

Loading

Tegnap nekem már szinte késő éjjel, fél nyolckor indultunk neki Dobzse barátommal az esti futásnak. Másfél órát terveztünk szinte sík terepen Tárnok irányába, de én már az elején éreztem, hogy nagyon fáradt vagyok és nem megy a futás. Ittam az isoitalt dögivel, sőt egy csapnál is megálltunk, de nem akart jobb lenni, a pulzusom kúszott felfele a 160 fölötti tartományba. Nemsokára mondtam Dobzsénak, hogy fél óránál inkább forduljunk meg, ne tegyünk rá még 15 percet.
Visszafele kicsit jobb volt, a csapnál megint megálltunk frissíteni. Lehet, hogy ez egy népszerű útvonal lesz nekem ebben a dögmelegben, mert jobban esett a víz, mint a langyos iso, és a fejünkre is locslohattunk bőven. A vizezés után jobban esett a futás, bár ez enyhe emelkedőn és a végén ahol kicsit meghúztuk (vagy csak nekem tűnt úgy…) felment stabil 170-re a pulzusom. Ennyit számít az egész napos hőség és hogy két este is masszív két óra ásással-lapátolással kerestem a szennyvízelvezetőnk utcai beállását. Még nem találtam meg, félek, ha tovább ások elérem Ausztráliát.

idő: 01:01:41
táv:
10.8 km
tempó: 05:42
edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/414085

 

14 thoughts on “Fáradtnak is kell lenni – 11 kiri Tárnok felé

  1. @Vasapu: ezen nagyot röhögtem, mert tényleg szó szerint nem tudok már kimászni a gödörből! 😀 két és fél méter mélyen van a szennyvízbeállás, és még nem sikerült megtalálni a csonkot. na képzelheted, mória bányái elbújhatnak. vasárnap is edzés helyett ástuk Lemúr Mikivel (örök hála).
    egyszerűen nem marad erőm futni menni.

  2. @Vasapu: de van, csak nem pontos. 🙂 a csatornatársaság szerint a csatornanyílástól kb két méterre északra _2,5_ méter mélyen van valahol. nem tudni mennyire lóg be a telekre. felástam 3,5 métert már két méter mélyen, de sehol nem találtam beállást, se annak a nyomát, hogy itt valaha ástak volna. most a gödörből fúrok kifele a kerítés alá, hátha…

Vélemény, hozzászólás?