Büdös nagy güdörben

Büdös nagy güdörben

 7 

Az utóbbi két hétben az előzetes terveknek nem megfelelő mennyiségű futóedzést végeztem, ellenben volt némi keresztedzést, ugynevezett "egyéb sporttevékenység".

Vasapuval az előző kommentekben megegyeztünk, hogy 1 méter kiásása simán megfelel 10 kirinek, így itt a ház előtt a többnapos ultra távok világában járunk tesómmal, a házunk mögött pedig múlt vasárnap Lemúr Miki kollegával egy-egy félmaratont tettünk a számlálóba mintegy két óra alatt.
Itt is megköszönöm nekik a segítségüket: Köszi srácok! 🙂

10 thoughts on “Büdös nagy güdörben

  1. A kocsitolásért cserébe segítettem volna, ahogy megbszéltük de hát aki ilyen bevállalós… 🙂

    Nem csatlakozik egyik korábbi témához sem ezért sorry hogy ide írom, milyen hosszú a gáton az aszfaltcsík, a Google maps-n csak a vízmű telepig van meg az út, utána semmi, futottam ma reggel egy derekasat, csak azt nem tudom mennyit, mert ez hiánnzik 🙁

    THX és gratula az első tusculanumi óvóhelyhez 🙂

  2. @DERRICK: ez két emberes meló volt, szólok majd az árokásásnál, ne félj! 🙂
    a gát betonos része a thermáltól pont 2,5 km, vagyis oda-vissza 5, majdnem méterre pontosan. ha a 6-os útig elszaladsz az kb 6,5 kiri.

  3. rrroka hosszas és keserves ásóprojekt keretében megtalálta a beállást, azaz hivatalos és egyben mókás nevén “A Bajuszt”. most a final countdown című számot fütyörészi :DD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük