13,3km Duna-gát

13,3km Duna-gát

Loading

Vasárnap este,a  VB-döntővel nem törődve futottam egyet a Duna-gát felé. Este hét után még mindig 25+ fok volt, pedig ment le a nap, a gáton pedig a páratartalom, bogártartalom, pollentartalom volt igen magas. A futás jól ment, az It szalagom közben nem éreztem. ja igen: hétfőn egy fél kiri után meg kellett állnom, mert megint beszart az IT szalagom.. 🙁 francba! eddig pihentettem.

A gát mellett egy  traktor vágta a füvet és potyogtatta ki a hátsójából a nagy szalmagurigákat a naplementébe. Pont úgy nézett ki, mint a 7634-es LEGO traktor.

Mire hazaértem és lezuhiztam kezdtek karate helyett focizni a fickók.

idő: 01:16:23
táv: 13.3 km
tempó: 05:44
zene: Óriás – Jön
edzésnapló: http://edzesonline.hu/index.php?page_id=3&action=search

10 thoughts on “13,3km Duna-gát

  1. @effe: két futóval találkoztam, egy idősebb úrral a Fő utcán majdnem az S kanyarban odafele, meg egy szőke lánnyal a gát elején visszafele. köszöntem hellóhajrát mindkettőnek. a traki balra a vízművek területén szedte a kaszált füvet, lefotóztam naplementében, de nem lett kivehető.

  2. @rrroka: egyik sem én voltam. 🙂
    az idősebb fickót kétszer is láttam, szerintem valami hosszabb távot futhatott, a gát előtti parkolóban fordult.
    azt nem értettem, hogy két emberrel is találkoztam, akik hosszúnaciban (az egyikük feketében) és hosszúujjúban futottak. én ujjatlanban és rövidnaciban éppenhogy kibírtam. ezek normálisak??

  3. Igen,és mellrákot okoz-nekem az anyukám volt rákos.Most kísérletezek alumínium mentes cuccokkal a Bionsen és a Lush teafás dezodorja tesztelés alatt,az előbbi nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket,az utóbbinak az állagával van baj.Majd írok egy bejegyzést az eredményről.

Vélemény, hozzászólás?