13,3km Duna-gát

13,3km Duna-gát

Loading

Vasárnap este,a  VB-döntővel nem törődve futottam egyet a Duna-gát felé. Este hét után még mindig 25+ fok volt, pedig ment le a nap, a gáton pedig a páratartalom, bogártartalom, pollentartalom volt igen magas. A futás jól ment, az It szalagom közben nem éreztem. ja igen: hétfőn egy fél kiri után meg kellett állnom, mert megint beszart az IT szalagom.. 🙁 francba! eddig pihentettem.

A gát mellett egy  traktor vágta a füvet és potyogtatta ki a hátsójából a nagy szalmagurigákat a naplementébe. Pont úgy nézett ki, mint a 7634-es LEGO traktor.

Mire hazaértem és lezuhiztam kezdtek karate helyett focizni a fickók.

idő: 01:16:23
táv: 13.3 km
tempó: 05:44
zene: Óriás – Jön
edzésnapló: http://edzesonline.hu/index.php?page_id=3&action=search

10 thoughts on “13,3km Duna-gát

  1. @effe: két futóval találkoztam, egy idősebb úrral a Fő utcán majdnem az S kanyarban odafele, meg egy szőke lánnyal a gát elején visszafele. köszöntem hellóhajrát mindkettőnek. a traki balra a vízművek területén szedte a kaszált füvet, lefotóztam naplementében, de nem lett kivehető.

  2. @rrroka: egyik sem én voltam. 🙂
    az idősebb fickót kétszer is láttam, szerintem valami hosszabb távot futhatott, a gát előtti parkolóban fordult.
    azt nem értettem, hogy két emberrel is találkoztam, akik hosszúnaciban (az egyikük feketében) és hosszúujjúban futottak. én ujjatlanban és rövidnaciban éppenhogy kibírtam. ezek normálisak??

Vélemény, hozzászólás?