Meghívó Komáromi futóhétvégére Szőnyi Feritől

Meghívó Komáromi futóhétvégére Szőnyi Feritől

Loading

Szőnyi Ferenctől (aki többek között decaironman világbajnok), alias racemachine-től kaptuk ezt a kedves invitálást egy július végi Komáromi futóhétvégére, ahol félmaraton, maraton, 12 órás és 24 órás futás várja a futókat.

"Kedves Olvasóm, Barátom!

Szeretném felhívni a figyelmedet egy remek eseményre, a 2010. július 31-e és augusztus 1-je között megrendezésre kerülő Komáromi Futóhétvégére.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő versenyen félmarathon, marathon, 12 órás és 24 órás futás teljesítésére lesz lehetőség. A verseny szervezésésben, lebonyolításában és a verseny közbeni programok szervezésében igyekeztem hasznosítani azokat a megszerzett tapasztalatokat, melyeket korábbi futóversenyeimen gyűjtöttem.

A verseny kiváló alkalom arra, hogy az őszi hosszútávú versenyekre felkészüljünk, illetve megméressük magunkat egy remek hangulatú, családias rendezvény keretein belül. A verseny egyéni és váltó (csapatverseny) is, tehát a csapatépítés szempontjából is jó lehetőség.

A verseny színvonalát emelve próbáltunk pénzdíjat biztosítani, illetve a verseny helyszínét, és a verseny közbeni ellátást is magas színvonalra kívánjuk emelni (+ chip).

A versenynek barátságos kis városunk, Komárom ad otthont, a helyi lakosság, mint szurkológárda, adott, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A verseny időtartalma alatt színes és változatos programokkal, és folyamatos ’műsorvezetéssel’ szórakoztatjuk a szurkolókat, érdeklődőket, segítőiket.
A verseny előtti tésztapartyval várjuk a hosszabb időre érkezőket 30-án, ahol én, világbajnok ultrasportoló, a rendezvény fővédnöke élménybeszámolót tartok a RAAM-ról. (Race Across America ultra bingázás – rrroka)

A pontos versenykiírást, részleteket a ide kattintva találhatod, szeretettel várlak Téged, és családod az első Komáromi Erődpróbálra, kérlek, add tovább az információt a potenciális érdeklődőknek, versenyzőknek!

Találkozzunk az Erő(d) próbán!
http://racemachine.blog.hu/2010/07/03/meghivo_az_erodprobara
http://racemachine.blog.hu/2010/07/03/az_erod_proba

Szeretettel várunk, továbbá megköszönnénk, ha népszerűsítenéd a blogodon:)

Köszönettel: Szőnyi Ferenc ultratriatlonbajnok"

18 thoughts on “Meghívó Komáromi futóhétvégére Szőnyi Feritől

  1. @rrroka: ugyan az a combom,ugyan ott….sunyi módon jött elő aerobik edzések után,elővettem a bringámat,hogy azért edzésben legyek,akkor is fájt!
    Tegnap Pecsenye megkérdezte az edzésonline-on,hogy miért nem futok.Kicsit elszégyeltem magam,hogy azért nem futok,mert fáj….elkezdtem egy edzéstervet és a merevlábú felhúzás jól bedurrantotta a combomat….most legalább nem ott fáj,hanem az egész-kezdek arra gondolni,hogy tunya disznó vagyok és gyengék a lábaim-erősíteni kell-ki hinné?-,ezért most ráhajtok!!!Szép nyugdíjas tempóban elfutogatok….de tartom magam ahhoz,hogy nem indulok a Nike-n.Szurkolni viszont kimegyek!!!!!!Ja és árnyékvetőként sem leszek semmi!

Vélemény, hozzászólás?