A hátunk mögött – 2011 szeptember

A hátunk mögött – 2011 szeptember

 26 

Úgy terveztük, hogy szeptemberben kb. azonos mennyiségűt futunk Lemúr Mikivel, csak tök különböző módszerrel: ő a maratonra készülve sok és kemény hosszú futást írt elő magának, 4:38-as tempóban futott például három hosszt a gáton, és ígérte, hogy lenyomja az én oly kedves 1:39-es félmaratoni rekordomat, akár maraton közben is. Én pedig elkezdtem a rövid, de gyakori edzésekből álló 12 hetes félmaratoni edzéstervem, miután tele lett a futócsukám a lábujjam zsibbadásával, és lemondtam a 42 kiris részvételről.
Aztán közbe jött Lemúr Miki karatebemutatója egy vas asztallábbal, ahol az acél bizonyult erősebbnek a májgerivel szemben, így pajtásomnak még a maratoni indulása is veszélybe került egy pillanatra, de az utolsó két hete teljesen kiesett. Én megszállottként naponta edzettem (hétfő: szünnap), csak IT-szalagom próbált hurkot vetni néha.
Lemúr Miki ebben a hónapban végül 59,5 kilométert futott, én pedig kemény 146,4 kirit toltam.
Ja és közben mintegy mellékesen szereztünk pár helyi érdekű bronz és arany érmet. 😀
 

 

8 thoughts on “A hátunk mögött – 2011 szeptember

  1. 1439 szeptember végéig… 🙁

    Innen szép a győzelem 🙂 Főleg, hogy megyek Siófokra, ezt már eldöntöttem, tehát még nincs LSD, csak november végétől…

  2. @rrroka: majd besegitek az erdieknek a lokalpatriotizmus jegyeben, ha kezd pannonfunk elhuzni, kmben elhizni. de nagyon titeket sem kell felteni ahogy latom az elhivatottsagot.

  3. Ezt azert nehezen hiszem el.. Miki maratonfelkeszulese: 125, 41, 60km. Az ember valami fullextras futoanyagbol lehet, amit edzeni sem kell, meg semmi… Miki, megkerned anyukadat, hogy szuljon meg engem is, lszi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük