Lemúr Miki visszatért

Lemúr Miki visszatért

 42 

Írtam egy tök jó összefoglalót az eddigi edzésekről, köztük arról, hogy milyen frankó beszélgetős futást toltunk Lemúr Mikivel vasárnap, meg hogy milyen faszán ment a keddi résztávos edzés, de ez a fos új blogadmin mentésnél ELTÜNTETTE, és újra írni nem fogom.
Ideges lettem.
Ne írjatok semmit az új blog.hu admin béta verziójában!

25 thoughts on “Lemúr Miki visszatért

 1. Az blog admin felülete engem is megszívatott már. Én a réginél is minden mentés előtt CTRL+A CTRL+C-zek egyet, mert ott is kiírja néha, hogy sikertelen mentés. Az új lassú, magyarul szar.

 2. @rrroka: sőt, amikor benéztem ide, megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves.
  egyre jobban a felnőtt tartalmakat kezditek előtérbe helyezni 🙂
  így most már tényleg kiváncsi tettél, hogy miről beszélgettetek Lemúr Mikivel vasárnap, ami a jelek szerint felkeltette az adminok figyelmét és megváltoztatták a blog besorolását.

 3. a (18) nagyon vicces :DDD

  @pantomimes: @csiripiszli12: én úgy szoktam, hogy megírom az adminban, átváltok forráskód nézetbe és azt másolom ki mielőtt mentek, így benne maradnak a képek és a formázások is, de most elfelejtettem, meg nem volt benne semmi extra, csak a szöveg. na ebből tanul az ember! 😀

 4. @rrroka:
  ez 1+2 dolgot jelent: nem érDi meg legközelebb bizonyos munkafolyamatokat kihagyni.

  és most bölcs leszek még 2 két dologban is:
  maradj legközelebb a felKAPTAtóFÁNÁL, és jobban teszed, ha szaladsz Rrróka, mert inadban az igazság – és nem a szövegszerkesztésben.

 5. @rrroka: ja igen. az avatar kiválasztásnál gondolkodtam, hogy űzött szarvas legyek a fiatal Szarvasűzők által – akik amúgy is megelőznének – vagy valami közelebbi legyen a reggeli napfelkeltés szökelléseimmel kapcsolatban.
  Szóval a vágtázó (csoda)szarvas pon’ jó.

 6. Jaja én is leizzadtam elsőre, de vissza gombokkal ott volt a tartalom és másodjára már menti. Azóta ez a metódusom. Irás, mentés, visssza gomb, mentés… A fotók feltöltésénél engem zavar, hogy nem mutatja a képneveket és amikor nagy okosan rossz felbontású képet töltök fel, aztán meg a helyeset is persze, akkor kép beszúrásánál tippelnem kell, hogy melyik melyik. Na mindegy. Funkcionálisan nem látok semmi olyan vonzót az új felületbe, ami miatt nagyon át kellene állni egyébként, vagy csak én pont nem használom. Mindegy.

 7. @mgergoo: vissza gombot is nyomtam, meg reméltem van automatikus mentés de nuku. amíg él a régi nekem jó lesz az, kézre áll már a maga kis furaságaival. 🙂 bár az új stat része szép színes, meg modern meg minden de nem nagyon szoktunk statokat nézni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük