13km a Fundoklia-völgyben

13km a Fundoklia-völgyben

Loading

Először is ami a legfontosabb: fél ötkor még világos van! Emberek! El lehet menni háromkor futni annélkül, hogy koromsötétben érnénk haza! Juhééé! :)))
M-el futottam, de úgy volt hogy Lemúr Miki is jön, csak ő nem végzett a mai dolgaival sajnos. Hogy hárman is kényelmesen elférjünk a jó dombos Fundoklia-völgyes útvonalat javasoltam, és végül így ketten is erre futottuk. Átmentem a retekhez, csatlakozott, fel a dombra, vissza, csá retek, aztán haza. Kényelmes-dumálós tempó, bár fölfele volt pár beszélgetés mentes szakasz. 🙂
A feléig emelkedő dombos pályáknak ez a varázsa: az elején felfele kell egy kicsit küzdeni, de utána vidáman (és persze térd-kímélő óvatosan!) lehet lefele futni. Így szerintem 2-3 kirivel is többet bír az ember, mint síkon. M-nek sem tűnt fel,  sőt tulajdonképpen nekem sem, hogy már majdnem 8 kiri felé járunk. A fundoklia-völgyi tanösvény pedig a  fútóláb számára legideálisabb füves-földes. Én biztos, hogy többször fogok erre futni.

Részletek a Fundoklia-völgyről és annak kitakarításáról, valamint az eredeti, teljes méretű, scrollozható panorámakép az érdcenter.hu cikkjében: http://www.erdcenter.hu/pub/ec/news/200704/fundoklia.html.

– táv: 12,93 km
– idő: 1:19:52
– tempó: 6:10
– pálya: Fundoklia-völgy
– edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/299046
 

5 thoughts on “13km a Fundoklia-völgyben

Vélemény, hozzászólás?