Párás 15,7

Párás 15,7

Loading

A héten valahogy folyton halasztódott a futás, legutóbb csütörtök volt a nagy kihagyás napja, amikor sajnos Lemúr Miki végül nem ért rá, és a fincsi olasz húsgombóc is feltartott. Pénteken szakadó eső, mondanom sem kell mennyi kedvem volt a latyakká ázott hóban tapicskolni.

Ma délelőtt meg sütött a nap hét ágra. Kihagyhatatlan, gyerünk fel a dombra! Ugyis rég mentem ezen az úton! Kicsit nagy volt a forgalom, az út széli a pocsolyákért harcoltunk az autós kollégákkal. Érdekes véletlen, hogy tízből nyolcszor egyszerre ér mellém szemből és mögülem is egy-egy kocsi, így a mellettem elhaladó nem tud rendesen kikerülni. Ez odáig fajult lefele, hogy egy legalább 80-al kanyarodó rallybajnok miatt összesaraztam a csukám amikor kiléptem előle oldalra, egy másik rally-isten pedig az éles versenyszituációban, miszerint furgon jött a szembe oldalon, gyakorlatilag ki sem tért. Anyukája meg csuklott egyet.
Ezután jött a meredek lejtős rész, ahol azt a játékot találtam ki, hogy lemegyek az útról a nemlétező járdák helyére, ahol az elovadt hó alól már előbújtak a fűcsomók a futásra legalkalmasabb talajformát létrehozva. Komolyan mondom inkább átugráltam néhyán árkot, mert annyira jól esett a térdeimnek ez az út. Állati fincsi! Kiváncsi vagyok a gát mellett felolvadt-e már annyira, hogy sármnetesen lehessen futni…

– táv: 15,7 km
– idő: 1:22:46 (fel 42:47, le 39:59)
– tempó: 5:16 (5:26, 5:05)
– edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/298349
– pálya: http://futoterkep.hu/utvonal/f02zrz/
 

Vélemény, hozzászólás?