UltraLupa 50 – Teljesítés szintidőn belül.

UltraLupa 50 – Teljesítés szintidőn belül.

 212 

Mindig furcsa nekem, amikor valaki – köztük én is – nyáron vetemedik arra, hogy akár aszfaltos, akár terep ultrát fusson. Valahogy ellentmond a józan észnek, nem? 😀 Nézzük hogy élte ezt meg Piroska futótársam az UltraLupán.

Röviden:
Hát nem volt könnyű menet, de még a vihar előtt, szintidőn (7h) belül beértünk. 6 óra 28 perc lett a hivatalos befutó idő. Nagyon párás volt az idő, helyenként rosszabbul futható és főút melletti szakaszok. Kompozás – na ez jó volt, kis szusszanás! (Akarok én is kompozni! De ha lehet nem futás közben. 😀 – rrroka) Szép, de nagyon párás partszakasz Vác és Sződliget között. Bolyongás éjszakai utcákon (Göd?). Nem mindig tudtuk, melyik településen vagyunk  🤓. Voltak persze kifejezetten szép részek is 🙂, ld. fotók. 
Nekem sokat fájt a bal térdem, IT szalag? (Ó, arról sokat tudok mesélni, diagnosztizáljuk hamar! – rrroka) Erre nem számítottam előtte 🙄, mostanság nem volt ilyen gondom. Az sokat segített, hogy két kincset erő futótársam, barátnőim is jöttek és mindenképpen megvártak. Amúgy lehet, hogy még mindig ott keringenék 😂….

UltraLupa track

Bővebben:
Meleg, árnyék nélküli helyen volt a versenyközpont, ahol a rajtcsomagot felvettük. A rajthoz mindjárt rossz irányba indultunk, a biciklis kísérőket követve. Szerencsére két legény jó irányba igazított bennünket…A rajt előtt pár perccel beálltunk hát a sor végére. 100 fősnek hirdetett versenyre 70 jelentkező volt. Engem a szép környezet és a dunai kompozás vonzott, és a délutáni rajt. Na és a kitűnő társaság! Laza kocogást terveztem, fokozatosan lassulva. (Ambiciózus terv! 😀 – rrroka) Erre az eseményre (is) igyekeztem felkészülni, hosszabb távokat is futottam mostanság. Rendszeresen őrült melegben is. (Ezt a hőguta júniusban pl elég nehéz volt elkerülni. – rrroka)

A verseny előtt nagyon izgultam, hogy mi lesz. A szokásos tempóm alapján nem sok tartalék fért bele a szintidőn belüli teljesítésbe….🐌. Két kedves futótársammal (na ki találta ki, hogy nevezzünk?) (Én szoktam ilyen hülyeségeket kitalálni, de eskü nem én voltam most…! – rrroka) haladtam valamennyire együtt, mindig bevártak. Ott nem hagytak volna ❤️. A párás meleg, a mozdulatlan levegő és a helyenként főút melletti, nehezebben futható szakaszok miatt kb. 18. km-nél meglehetősen rossz bőrben éreztem magam. Hát elég kétségbeejtő ilyen ramatyul lenni, amikor még vagy 30 km hátra van👀.

Komp

Aztán elértük a kompot. Találkoztam néhány régi és új futópajtival! Itt leállították az időt, kb. 15-20 perc után indult újra az időmérés, amikor leszálltunk a kompról. Utána a két futótársam már igencsak növekvő távolságba került, de jól telt az idő a kellemes Vác-Sződliget szakaszon az újnak tűnő kerékpárúton vadregényes környezetben új futók társaságában. Csökkenő hőmérséklet, nulla légmozgás es fülledt levegő. Azért haladtunk. A frissítő ponton találkoztam az enyéimmel, fogyasztottunk. Minden hálám, valamennyi frissítő ponton nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Elkezdett sötétedni és kb. akkortól megfájdulni a bal térdem. (Akkor ez nem IT szalag, hanem csak fél a sötétben… – rrroka) Volt még hátra vagy 20 km…😬. A társaim szakaszosan előre mentek én pedig gyaloglást váltogattam futással. Gyalogláskor nem fájt, vagy nem annyira. Futni viszont kellett, hogy haladják is, ugye…

Érdekes volt bolyongani ismeretlen települések kietlen utcáin közelebb és távolabb a Dunától, pislákoló fejlámpával (pont a gagyit vittem el 👩‍). Aztán pirosan világító fények, ez a Megyeri-híd lesz! Persze még nem olyan közel! Az utolsó frissítő pontra 22:30h (?) körül értünk. Még bő 9 kilenc km. Megcélozzuk az éjféli beérkezést. Fut-gyalogol-fut-gyalogol-fut-fut-fut, használd a törzsizmot menni fog az! Á, nem is fáj az… Várnak a többiek, már nem is látni őket. Megyeri-hídon. Rajta! Na itt nem kell fejlámpa, jól kivilágított 🌟. Egyes autók száguldanak. Autós üldözés? Lassan vége lesz ennek az ultraizének. De nem rögtön!!! Lekanyargás a hídról, 23:30h. Éjfél előtt bent leszünk. Sötétben valaki integet, erre gyertek! Nettó idő 6 óra 28 perc. Aztán lebotorkálunk a sötétben a célterületre bemondói üdvözlés közepette. Aztán volt egy kis masszázs, köszönöm nagyon jól esett!

Nos, 80/20. A szokásos arány. Most 20% élmény, 80% szenvedésféle tapasztalat. Hát, őszintén, erre a térdfájásra valahogy nem számítottam…

Következésképpen azt hiszem a rendszeres bemelegítés – nyújtás – erősítés kell (főleg törzs és medence terület) – és megfelelő tápanyagok bevitele. Szóval úgy tűnik ezekre még inkább oda kell figyelni. Meg még gondolom van más is…
Hálás köszönetem Editnek és Nórinak, a két futótársamnak, hogy végig kitartottak! (De jó, hogy eredetileg én találtam ki ezt az egészet…🤔).

4 thoughts on “UltraLupa 50 – Teljesítés szintidőn belül.

 1. Hey, this is Eric and I ran across hosszutavblog.hu a few minutes ago.

  Looks great… but now what?

  By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?

  Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment.

  Here’s an idea…

  How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site…

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  You’ll be amazed – the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.

  It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

  That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Pretty sweet – AND effective.

  CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithcustomer.com/unsubscribe.aspx?d=hosszutavblog.hu

 2. Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this…

  – Someone does a search and winds up at hosszutavblog.hu.

  – They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…”

  – And then they hit the back button and check out the other search results instead.

  – Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it.

  – There they go.

  This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace.

  But you CAN fix that.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Strong stuff.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=hosszutavblog.hu

 3. Good day,

  My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations

  What for?

  Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with hosszutavblog.hu definitely stands out.

  It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.

  There is, however, a catch… more accurately, a question…

  So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?

  More importantly, how do you make a connection with that person?

  Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.

  Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out hosszutavblog.hu.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)

  Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=hosszutavblog.hu

 4. Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website hosszutavblog.hu to generate more leads.

  Here’s how:
  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at hosszutavblog.hu.

  Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com for a live demo now.

  And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way.

  If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

  Try Talk With Web Visitor and get more leads now.

  Eric
  PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them!
  Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=hosszutavblog.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük