Újabb 20 km futás, jobb idővel

Újabb 20 km futás, jobb idővel

 25 

– 1h 44′ 15" alatt
– st: Overkill – Ironbound; Megadeth – Endgame

Ismét a gáton futottam, mint szombaton, de ezúttal szinte sikerült tartani a 26 perces 5 km-eket, nem lassultam jelentősen az utolsó két körben, mint korábban. Így is 15 másodperccel kicsúsztam a tervezett időből, pedig az utolsó 3 km-en jól belehúztam — legalábbis úgy éreztem.

Ráadásul idehaza utánaszámolva a Google Mapsen kiderült, hogy a töltés aszfaltozott része nem 2,5 km, ahogy eddig tudtam, hanem majdnem 2,6 (azt írja, hogy 1,61 mérföld, ami 2,591 km). Vagyis körönként 180 métert lehet még rászámolni a távra, azaz a mai 20 km valójában 20 km 720 m. Kis erőfeszítéssel és némi rákészüléssel reális az 1 óra 45 perces félmaraton.


View Gátfutás in a larger map

10 thoughts on “Újabb 20 km futás, jobb idővel

  1. bakker most nézem, hogy ez öt perces tempó! :O a tervező szerint 20,7 kirivel és arányos lassulással számolva 3:46-os maratont lehet futni! kemény vagy bakker!
    ne emeljük a tétet pénteken 20km fölé?

  2. @rrroka: Á, nem célzok magasra, ha 4 órán belül leszek, már boldogság.

    Pénteken bármi jöhet. Mondjuk egy olyan pálya nem ártana, ahol nem kell sok embert kerülgetni, tudod, hogy mizantróp vagyok. 🙂

  3. Miki, ha a futoterkep.hu-t vagy a mapmyrun.com-ot használod méregetésre, akkor nem kell a mérfödet átszámolgatnod kilométerre. Ugyanazt a Goggle adatbázist használják, bár az érdekes, hogy a magassági adatokat eltérően kezelik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük