Ünnepi félmaraton Érd körül

Ünnepi félmaraton Érd körül

Loading

-2h 12′ 14" alatt

Nemzeti ünnepünk alkalmából Rrróka sporttárssal futottunk tegnap egy szinte félmaratont (20,43 km-t): http://www.futoterkep.hu/futas/go9b3q. Mivel enyhe légúti megbetegedéssel küszködöm (soha ne igyatok jéghideg kólát kimelegedve egy 20 km-es futás után!), kértem a derék embert, hogy lehetőség szerint ne loholjunk nagyon. Így született ez a cifra idő, Rrrókát idézve: "6:28-as kényelmes tempó. Ez már majdnem öt órás maraton."

Hát ez van. A keddi vágta után nem is ártott egy szolidabb, nyugisabb futás. A Fundoklián keresztül felrohantunk a szovjet rakétasilóig, ahol szembe jött velünk Rrróka szomszédja, mondtam neki, hogy fölösleges arra menni, nincs ott semmi, onnan jövünk. Nem lettünk barátok. Az Iparos utcán aztán elhaladtunk a hidroglóbusz előtt, és épp a Black Death című kardozós-belezős film cselekményét meséltem, amikor hű Sancho Panzám iliotibiális szalagjába egy rossz lépésnél belenyillalt a fájdalom! Innentől még lassabban folytattuk, már amennyire (sport)emberileg lehetséges volt.

Jó nagy kört leírva, a Kutyavár hátánál kerülve értünk haza, megfáradva, de törve nem. Előre a maratonig, Rrrókának meg jobbulást és tünetmentes IT-szalagot!

7 thoughts on “Ünnepi félmaraton Érd körül

Vélemény, hozzászólás?