Merre futottam eddig

Merre futottam eddig

Loading

Érid futócsoportunk egyik tagja, Nepusz Tomi ütött össze egy kis programot, ami az GPS-el mért futóútvonalakat vizualizálja egy térképrészleten oly módon, hogy a gyakrabban használt útvonalak erősebb vonallal jelennek meg.
Ez alapján érdekes volt az Endomondo appból exportált összes eddigi adatomat megnézni az Érd és környékét tartalmazó térképrészleten. Mondjuk én kb három futásból egyet mérek Endomondóval, mert a megszokott útvonalaim távját már tudom fejből, vagy ha elcsalinkázunk valamerre, akkor futoterkep.hu -n jelölöm be őket. Leginkább a terepes futásoknál hagyatkozom az applikációra.

rrroka_trackek_1024.png

Ezek a terepfutások leginkább az Anna-hegyen, vagy a Sóskút-Bia-Érd közötti erdőben történtek, ahova rendszerint  a Fundoklia-völgyön keresztül jutunk fel.
Sokat domboztam egy közeli emelkedőn, a Szuszogón, illetve a gát mellett pincesoron. Sötét kékség emeli ki a futónagykövetes csoporttal közös szerdai futásokat Érd központjában, itt két bemelegítő kör után rendszerint fél órás intenzív futóiskolát tartunk az utóbbi hónapokban, majd egy karikával levezetünk.
A Duna-gát már szinte elkopott, olyan sokszor futottam rajta. Nem nagyon bírom a monotonitást, de a vasárnapi futásokon 4-5 kör meg sem kottyan, olyan jól eltrécselünk (a rossz nyelvek szerint persze csak én beszélek).
A hosszútávfutók magányosságát rendszerint Nagytétény felé éltem át.

18 thoughts on “Merre futottam eddig

  1. @snatch_: maximum a büdi gyárig mentem el eddig, de általában csak a Hárosi-öböl végéig megyek, az háztól pont 20km. a Sárd utcát szoktam használni, mert nyugis és csap is van, de mentem már 6-os út mellet is.

    hogyan táveszthetett összes? 30 centi magasság és haja különbség. 😀

  2. @rrroka: meg sebesség stb stb 😉 😀
    amúgy úgy, hogy én jöttem ki a Miklósból, ő meg ment a Koppányon az S kanyar felé és már éppen háttal volt, amikor ráköszöntem, mire megfordult, visszaköszönt, megállt és kicsit visszajött és akkor szólalt meg, hogy azt hittem a rrroka vagy…és mondtam, hogy nem 🙂

Vélemény, hozzászólás?