Lemúr Miki a Sárd utcában

Lemúr Miki a Sárd utcában

Loading

Ez lehetne egy ifjúsági regény címe is, nem? Persze csak arról van szó, hogy miután Lemúr Miki visszatért Erdélyből, én meg a Mátrából, összefutottunk futni, és arra mentünk, ahol lemúr még nem járt, vagyis a Sárd utca és a Chinoin Gyógyszergyár felé.
A mátrai futásoktól (3 edzés, 30+ km, 1000+ m szint, beszámoló hamarosan) még eléggé be volt állva a combon és a térdeimet is éreztem, így kértem Mikit, hogy ne toljuk nagyon, csak kényelmesen fussunk. Az égen szivárvány virított és úgy látszott pont az útvonalunk végén ér földet az egyik lába, így 3-4 km után kicsit tempósabbra váltottunk, hiszen mindenki tudja: a szivárvány tövében kincs van. De lehet, hogy csak el akart hallgattatni a jóember? Mindegy mert nem sikerült, felvettem a tempót. Kell a félmaratonhoz az 5 perces edzés. 
Az őszi félmaratoni csúcsjavításhoz és esetleges maratonhoz egyébként nagyon óvatosan állok hozzá, már előre találok kifogásokat és kibúvókat, hogy ha (amikor) Lemúr Miki lefut, kéznél legyenek. Ja igen, azt hiszem lesz őszi maratonom. De át kell még ezt gondolni.

Idő: 00:56:03
Táv: 10.46 km
Tempó: 05:21

A szivárvány tövében egyébként tényleg valami rettenetesen csodálatosat találtunk! Meg is mutatjuk nektek a hajtás után. 😀

 

 

17 thoughts on “Lemúr Miki a Sárd utcában

 1. @rrroka: Igazad van, egyszerűen: műveletlen vagyok és eljárt felettem az idő. Pedig már Csillámfaszláma Szövetség is van…

  Be kellett látnom azt is, hogy köszönettel tartozom, mert nélkületek elsikkadt volna előttem ez a fontos információ!:)

  Köszönöm Hosszútáv.blog.hu!

  (Egyetlen kétség gyötör gyarlóságomban, képesek lesztek-e valaha felülmúlni ezt, vagy innen már csak lefelé vezet az út?!;))

 2. @rrroka: Igazság szerint azóta is kavarognak bennem az érzések, most éppen dühös vagyok, mert az autoplay törlésével súlyosan sérült az egyenlő elbánás elve. Teljesen megváltozott a post karaktere és aki később olvassa maga döntheti el, hogy akarja-e, vagy sem. Szerintem aki elsumákolja, nem érdemli meg, hogy kommentelhessen!:)

 3. halkan jegyzem, hogy az autoplay miatt én 3x hallgattam meg:

  1x eredetileg
  1x mivel bejelentkeztem a blog.hu-ra
  1x mivel a hozzászólásom után is frissült az oldal

  a szanatóriumi kezelésem költségeiről küldöm a számlát! : )

 4. @rrroka:
  Nyilatkozat
  (mielőtt ideérnek a csuklyás alakok)

  Kijelentem, hogy kényszer hatására, nem beszámítható módon, korlátozottan cselekvésképesen, tévedésből forszíroztam a visszakapcsolást, de semmilyen formában nem értek vele egyet, ellenzem a csillámfaszlámaság minden formáját, bűncselekménynek tartom a létezését és mélységesen elutasítom a propagálását!:)

  (rrroka tehet mindenről!)

Vélemény, hozzászólás?