December 5-én ismét Velencei-tó kör

December 5-én ismét Velencei-tó kör

Loading

Tisztelt blogolvasó nagyközönség!

Az alábbiakban Pók Janó szervező levelét közöljük.

Tisztelettel:

A Szerkesztőbigottság

Szia Mindenkinek!

 

December 5-én, vasárnap Velencei-tó Kör!

 

Akkor most jöjjön egy kis ismétlés:

(Gondolom, már kívülről tudjátok. Talán már kicsit unalmas is. Nem tudok már nagyon újat kitalálni!!!)

 

Íme a részletek:

-Rajt-cél: (a már megszokott helyen) az agárdi szabad strand nagy parkolója

Szerintem induljunk 10.15-kor. (a Nagyvárosból vonattal érkezők kedvéért)

-Táv: 28km  (egy kicsit kerekítve)

Hogy mire számíthattok!?

Először is ránk, házigazdákra, de nagyon.

Aztán:

Aki autóval jön, ingyen parkolhat. Bízom benne, hogy kinyitják majd nekünk a közeli illemhelyet, ahol, ha szükséges öltözködni is lehet. Ha esetleg ez nem jönne össze, van a közelben (100m) egy kedves ismerősöm, akit talán tud segíteni.

Frissítés!!!

Szeretném, ha mindenki maga gondoskodna róla. Nem merem megígérni, hogy körben ott tudunk lenni. (Eddig még mindig összejött…) Az északi parton most csak két kúton (Pákozdon)  lehet kulacsokat utántölteni.(Persze, ha addig nem fagynak be…JJ) Természetesen az ügy még képlékeny. Kísérő autókból is megoldható a dolog, mint eddig. Az én kis Párom jóvoltából egy mozgó büfé már adott. Ha esetleg tudnátok még egy-két kocsival besegíteni, akkor nagyobb esélye volna, hogy mindenki legalább kétszer hozzáférjen majd a kánaánhoz.  (ami ugye csak akkor valósulhat meg, ha előkerülnek majd a „batyuk”!!!)

Természetesen a kör végén jöhet majd a már megszokott közös dőzsölés!! (Persze, ha marad mit bedőzsölni és lesz olyan fogásra képes végtagunk, ami nem fagyott le….)

Csak úgy megjegyzem, a hideg nem lehet akadály!!! A többi kellemetlen, az esetleges indo-kolt otthon maradást előidéző időjárási tényező kiküszöböléséről magam gondoskodom….

Jaaa!  Azért említettem fent csak kettő kutat, mert a nyáron elkészült új cangás úton fogunk majd nyomulni. Van, aki örül ennek van aki nem. Egy biztos. Sok, autósok által okozott kellemetlenségtől mentes lesz ez a szakasz.

Sajna van egy rossz hírem is. Velencén szétbombázták a közkedvelt tóparti utunkat, így kénytelenek leszünk ezen a szakaszon, az úton haladni. Az új szakaszt igyekszem majd a rajt előtt érthetően (ez általában nem szokott sikerülni) ismertetni. Nem nagy ügy az egész!

Jaj! Jaj! Majd elfeledtem!

Most sem lesz nevezési díj, hangosítás, rajtkapu, póló, belépő a fürdőbe és érem sem!

Valamint nem lesznek km. és útvonaljelzések.  Nem lesz semmi!!!

Viszont, remélhetően lesz újra egy jó napotok és a gyűjtésbe 28 kilométeretek.

Természetesen, ha sokan leszünk, akkor ismét bevállalom a „záróbusz” szerepét, hogy szükség esetén tudjak segíteni.

Még egy apróság. Nem kötelező, de elvárás (J J), hogy mikulás sityak legyen mindenkin.

Az nem probléma, ha egyesek (gondolok itt magamra) idétlenül néznek majd ki benne!

 

Aki mellettünk dönt, szeretettel várjuk!! Találkozzunk dec.5.-én vasárnap!

 

Üdv. Pók János (Janó, ajanó)

12 thoughts on “December 5-én ismét Velencei-tó kör

  1. @Lemúr Miki: amikor Pesten jártam egyetemre, nem azt mondták, hogy diftongizálok, hanem hogy mekkora tirpák vagyok. Aztán elmondtam nekik, hogy nem vagyok tirpák, mert a kétszázötven éve idetelepített tótokat hívják itt úgy (eredetileg: trpak, i betű nélkül, Nyíregyházát ők népesítették be újra). Bödőcs Tibor mondta, hogy egy nyíregyházi haverja úgy mondja a strandra kéne mennit, hogy tauón vauón jauó.

  2. @rrroka: Nekem az egyik vágyam az, hogy egy verseny előtt a saját ágyamban aludjak és ne 3-kor kelljen felkelni. 🙂 A Nike előtt 4-kor keltem, hogy fél ötkor el tudjak indulni. Bazi fárasztó. Lehet, hogy ez egy fél órát is jelent a végeredményemnél? Akkor azt fogom mostmár terjeszteni, hogy 1:13 a rekordom, csak a nemalvás miatt 1:43 lett a vége. :)))

Vélemény, hozzászólás?