Bátortábor

Bátortábor

Loading

Saaby barátunk kérte hogy segítsünk a Bátor Táborba önkéntes cimborákat toborozni. Ennek a kérésének örömmel teszünk eleget.

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.

Két éve vagyok önkéntes a Bátor Tábor Alapítványnál, 2010-ben egy 11 napos nyári turnusban voltam evezős (kenu) foglalkozást tartó segítő (Bátor Tábor nyelven cimbora), tavaly pedig szintén evezős foglalkozást tartottam.
Azonban a tények semmit nem adnak vissza a tábor hihetetlen nyüzsgő és vidám hangulatából, és nem hiszem szavakba tudnám önteni azt a hatalmas élményzuhatagot ami a bő egy hét alatt ért! 🙂
 
Minden évben új cimborákat is vár a Bátor Tábor, ahová 11 napra csak rengeteg energiára, lendületre és jókedvre van szükséged!
Ha érzed ezt magadban, és megosztanád másokkal jelentkezz, (futó foglalkozás még úgysincs! 🙂 )

A jelentkezési határidő a 2012.évi nyári táborokra: 2012.február 19.

Ha kérdésed van a táborral, programokkal kapcsolatban szívesen válaszolok!
 
saaby

5 thoughts on “Bátortábor

 1. @BGy: Köszi ez nagyon kedves Tőled, de már Rrrokának is írtam, ezt nem így éli át az ember.
  Soha nem voltam olyan jókedélyű, pozitív gondolatokkal vértezett és optimista mint a tábor közben és után! Többet kaptam, mint amit emberileg adhattam, ezért is akarok feltétlen menni idén is! 🙂
  Volt egy hatalmas comeback-em a mindennapokba, ezt azért elmesélem:
  A 11 napos turnus után betévedtem a helyi tecsóba vásárolni, s riadtan néztem körül, honnan került ide ez a rengeteg feszült, ideges, türelmetlen, embernek látszó egyed?!!
  És ez nem túlzás. Szó szerint vissza kellett állítanom az agyam, hogy itt nem mindenki mosolyog ha én kedves vagyok vele, és nem köszöni meg ha udvarias vagyok. Szar volt újra a rögvalóság.
  És ez nem kéne hogy így legyen…

  (Holnapután megyek két hétre hátizsákos-vonatos útra Kubába, ha valaki a táborról szeretne többet tudni a batortabor.hu oldalon segítenek szívesen! Én meg lehet menedékjogot kérek humanitárius alapon 😀 )

Vélemény, hozzászólás?