A hátunk mögött

A hátunk mögött

Loading

A blog hűséges olvasói (mind a hárman) észrevehették, hogy a jobb oldali oszlopban a szerzők rövid listája kiegészült az általunk megtett kilométerek számával (ld. az ötletes nevű "A hátunk mögött" dobozt). 

Fontos tudni, hogy:

– ez csupán a futva megtett kilométereket jelenti, a boltba menés nem számít;

– ez csupán a blogban 2009 szeptember közepe-vége óta dokumentált (és természetesen futva megtett) kilométereket jelenti;

– rrroka nem rögtön a blog indulásakor, hanem pár bejegyzéssel később csatlakozott a szerkesztőséghez, így eleve deficittel indult a számlálásban. Igen tanulságos, hogy ennek ellenére rrroka kb. egy Velencei-tó megkerülésének hosszával vezetne, ha ez egy verseny lenne. Hál’istennek nem az.

19 thoughts on “A hátunk mögött

 1. az előbb felhívtam tesóm, nincs-e kedve futni. olyan furcsán válaszolt, hogy dehogy van. mondom és miért? ennél sokkal lelkesebb szokott lenni. azt mondja: kinéztél mostanában? szakad az eső. 😀 azt megnéztem tényleg öntik a dézsából. 😀

 2. Ej, az a vasárnapi 28 km elgondolkodtatott. Lehet, hogy kéne menni? Ez tavaly is jó buli volt ugye? Ez az ultra félmaraton igen vonzó! Én szombatra tervezek egy 25 km-s futást, de csak akkor, ha pénteken nem rúgok be a baráti összejövetelen. :))

 3. @BGy: én fordítva csinálom, lehet h öregszem: nem rúgok be a baráti összejövetelen, mert vasárnap futok. 😀
  áprilisban jó volt nagyon, de most kicsit szarabb idő lesz, meg hidegebb. az a jó benne, h nem verseny. együtt fut az ember pár másik futóval, kettesével-hármasával, dumálunk és legyőzzük a távolságot. én egyedül biztos nem szeretnék futni, most nem erre hangolódtam.

 4. @rrroka: én onnan látom, hogy öregszem, hogy egyre kevesebb a baráti összejövetel, ahol lehet szürcsölni. Ja, és lassan már olyan, mintha oviban lennék, mert mindenki hozza a kölykeit. :)) Utána meg szittyósan hazavinni az alvó gyereket! Ááááá, nem fiatalos dolog már ez!

 5. @Dobzse: nekem teljesen megfele eddig úgy néz ki.
  @Lemúr Miki: nem csatlakozol hozzánk átmozgatni?

  @BGy: nemtom, nekem nem is hiányzik annyira a szürcsi, mióta három napig másnapos és használhatatlan vagyok utána. 🙂 persze iszogatás közben kurva jól érzem magam, de utána rettenetes. konkrétan két sörtől is két napig fáj a fejem, nem is iszok már sört inkább, áttértem a fröccsre. meg ennek következménye, hogy _keveset_ sose iszok. minek mértéket tartani, ha úgy is rossz másnap, nem? 😀

Vélemény, hozzászólás?