15 kiri csúszkálva

15 kiri csúszkálva

Loading

M-mel futottunk megint közösen, a Fundoklia-völgy fele, de a bazi nagy hó miatt a völgy tanösvényét kihagytuk. A letaposott havon kicsit csúszkáltunk, ezt érzem is a bokámon, meg a térdemen.

– táv: 14,89 km
– idő: 1:22:39
– tempó: 5:33
edzésnapló, pálya

Most csak ennyi, mert a yourstruly 50km kérdést feldobtam az index futobolonok fórumon, és rengeteg meggondolnivaló választ kaptam. De komolyan, vagy száz hsz lement a témában!

6 thoughts on “15 kiri csúszkálva

 1. Hy rrróka!
  Szoktam követni a blogotokban a futásotokat,
  keményen nyomjátok.Én most szombaton futottam másodszor ebben az évben /kemény a téli pálya/
  Szurkolok nektek,arra gondoltam hogyha tényleg két részletben akarjátok lefutni az 50-et akkor lehet hogy az eggyik felére beneveznék én is veletek?!
  Üdv:
  Dobzse

 2. ÓÓÓÓÓ JEEEEEEEE.
  Olvastam a válaszodat és felbuzdulva rögtön regisztráltam is, de utánna menézvén a naptárat,rögtön lehervadt az arcomról a vigyor
  /a húsvét szombatot, nálunk általában melóval ünnepeljük/.Na de majd meglátjuk.
  Kisérőnek viszont szívesen megyek veletek a
  az félötvenen.
  Dobzse

 3. @Dobzse: ja értem már! aha. hát akkor szombat.
  megyünk! most is yourstruly 50 van ( http://www.futas.net/yourstruly ), mégpedig úgy, hogy akik a teljes távon mennek azok 25-nél visszafordulnak. de lehet csak 25-t is menni, akik ezt választják, azok a 25-nél mért idejükkel regisztrálhatnak a yourtrulyra, és utána szépen elfutnak még a célig, hogy nem fagyjanak meg. 🙂 mi meg azt terveztük, hogy még ráhúzunk két kirit, hogy meglegyen a 30km összesen.

Vélemény, hozzászólás?