13 km-t futottam júliusban…

13 km-t futottam júliusban…

Loading

… és mind ma. Korábban nagyszabású háztáji munkák, majd ilyen-olyan emberi tényezők gátoltak meg a teljesítésben, de 31-én "Nehogymá nulla km-rel zárjam a hónapot!" felkiáltással felhúztam a Mizunót, és elfutottam kétszer a 6-os útig és vissza. Az időm 1 óra 10 perc volt, a fülemben szólt a Misfits, és pulzusmérőt direkt nem vittem, vannak dolgok, amiket jobb nem tudni. Augusztusban aztán ügyesebben, közeledik a maraton!

10 thoughts on “13 km-t futottam júliusban…

  1. Felhúztad a Mizunót? Hun vetted? Milyen típusú? Mindig keresem a legjobb beszerzési forrásokat. :)) Én meg egy bazi széles szigszalaggal megcsináltam a lyukat a sarokrészen. Lusta vagyok, de hét végére csinálok róla egy bejegyzést. Le is fényképeztem.

  2. @rrroka: Nem! Ennek több oka van, egy igazi és sok mondvacsinált. Pl. maraton előtt új cuccokkal nem jó kísérletezni. Mi van, ha az új cipő tör, nyom, szorít, fáj benne a térdem/bokám? Meddig próbáljam betörni? Mi van, ha egyre közelít a verseny, s én még mindig a cipővel küszködöm? Váltsak vissza? Tartsak ki? Plusz szép gesztus lesz ennenmagam felé, ha a reménybeli sikeres teljesítés után (sikeresnek nevezem, ha 4 órán belül jön össze!) megjutalmazom magam egy új lábbelivel. A mostani futószezon megkoronázása lesz a maraton, utána már új szezon kezdődik, annak dukál az új cipő.

    A valódi ok pedig az, hogy nincs rá zseton.

  3. @Lemúr Miki: a valódi okon kívüli első ellenvetésedre azt mondanám, hogy _majdnem két_ hónap van még a maratonig, ha most vennél már nem is lenne új, ha mégse tökéletes, tolhatod a régiben.
    4 órán belül? akkor nem együtt fogunk futni négyen? 🙂 én a júliusi teljesítmény után nem bízok a 4 órán belüliben és inkább most nem is tervezem.

    hoppá a héten nevezni kell!

Vélemény, hozzászólás?