Egy évesek vagyunk

Egy évesek vagyunk

 30 

Kerek egy éve született az első bejegyzés a Hosszútáv blogon. Azóta Rrróka sporttárssal összesen 1541,5 km futást dokumentáltunk, köztük egy maratont, néhány 28 (27?) km-es Velencei-tó kört, három "hivatalos" és sokkal több nem hivatalos félmaratont.

A blog életének mérföldkövei:

– 2009.09.16.: Lemúr Miki a fandáziadús "15 km" címmel megírja az első bejegyzést;

– 2009.09.30.: Rrróka csatlakozik a szerzőgárdához, a szerkesztőség létszáma duplájára nő;

– 2009.10.05.: 2009-es Budapest Maraton, a látogatottság napi 262 oldalletöltéssel az egekben;

– 2010.03.25.: bitliszbá első vendégposztja, a látogatottság tartósan szférikus magasságokba emelkedik;

– 2010.06.28.: első barterszerződésünk a ZöldABC webáruházzal, kipróbáljuk a mosódiót.

Mint a fenti áttekintésből is egyértelműen látszik, a Hosszútáv blog a közép-magyarországi hosszútávfutó szcéna tavalyi online kezdeményezései közül úgy színvonalában, mint népszerűségét tekintve messze kiemelkedik, de legalábbis benne van az első tízben. Köszönet érte vendégmunkásainknak, a már említett bitliszbának, Bozótnak, Domesticdragonnak és Navixafnak, továbbá a Hosszútáv blog virtuális közösségét alkotó minden kommentelőnek és látogatónak!

De nem szédít meg a siker Csomolungmájának ritkás levegője! Magasba emeljük a blog zászlaját, amelyre Rrróka saját kezűleg hímezte szálakra tépett IT-szalagjával a "Fuss, ahogy jólesik!" jelmondatot, hátrapillantunk a megtett útra és hűséges követőinkre, majd rövid, de alapos bemelegítés után nagyot lépünk az ismeretlenbe. Fussatok velünk továbbra is!

19 thoughts on “Egy évesek vagyunk

 1. Heppi börszdéj!

  Kedves Főszerkesztő Urak!

  Engedjék meg, hogy eme jeles alkalomból további hosszú futásokat, baráti beszélgetéseket, kedves piszkálódásokat kívánjak mindazok nevében, akik futják, kísérik vagy csak elgondolják az itt megjelent írásokat.

  Ran az ju lájkit!

 2. Hipp-hipp hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jövő héten meg majd szaladunk egyet,én meg váltó után vonyítozok Nektek egy kicsit,hogy hajráááááááááááááááááá!!!!
  hepbörzdéj!!!!!!!!!

 3. Gratulálok! Jó a csuklószorítótok, tényleg hetfieldes egy kicsit. Ezzel a képpel egy 20 évvel ezelőtti Metal Hammerbe is befértetek volna. :))

 4. @rrroka: ne ba…! Lemúr Miki volt a Metal Hammerben? Rendszeresen olvastam. Ha volt benne Metallica poszter, akkor meg is vettem, egyébként meg csak kölcsönkértem. Miki olvasói levélként volt bent, ígéretes tehetségként, vagy zúzott valamelyik bandában? Beszarok. Nekem csak a monogrammom volt bent egyszer az Ifjúsági Magazinban, a versírók oldalán. Érzed a kettősséget? Vers és villanygitár!? Aztán csak a gitár maradt, de az egyetemi együttesek után csak a pentaton skálát fogdosom itthon a nyakán. :))) És a háromakkordos bluesokat.

 5. @BGy: A Garaboncok nevű szépemlékű elektromos ősmagyar sámánmetál formáció tagjaként jelentem meg valamelyik MHH-ban a Demonstráció rovatban. Volt fotó is, nagyon büszkék voltunk. A zenét persze lehúzták (Zubor Olly?), de kit érdekelt. Valamikor a ’90-es évek közepén, a konkrét lapszámra nem emlékszem, csak arra, hogy a Judas Priest volt a borítón. Valahol még megvan. 🙂

 6. @BGy: Hát vagy én vagy a team valamely másik tagja, de nem vagyunk olyan sokan.
  A legegyszerűbben úgy tudnám leírni, hogy ha férfi az illető és szemre 90kg alatt van akkor az én vagyok, mint kivétel, aki erősítem a szabályt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük