Az első turistafutás!

Az első turistafutás!

 20 

http://turistafutas.hu+50% ingyen!

Mondhatnám akár ezt is. 🙂 Ugyanis a résztvevők kis számának köszönhetően (1 fő, Julcsi) futhattunk kicsit erősebben és hosszabbat, így a tervezett 8 km helyett 12 kiri lett a  vége, mondjuk az nagyon kényelmes beszélgetős tempóban, hat percesekkel.

Én ahogy azt kell végig is pofáztam, mindenféle érdekesnek és hasznosnak vélt infóval, pl.:
"Tudta-e Ön, hogy a Nemzeti Színház tervezője egyaránt kapott köztársasági elnöki kitüntetést, és építész kamarai megrovást?"


további részletek és fotók:
turistafutas.hu
idő: 01:13:11
táv:
12 km
tempó: 06:05
edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/366619
 

10 thoughts on “Az első turistafutás!

 1. ja, azt elfelejtettem beleírni a posztba, hogy Julcsival nekünk volt nehéz lépést tartani, merthogy két hete futott Bécsben négy órás maratont…

 2. Lehet, hogy az időpontválasztás nem volt a legszerencsésebb.
  Most azt illene írnom, hogy én biztos ott lettem volna, ha rendben van a lábam. De ez nem lenne igaz, mert szombaton Tihanyban, vasárnap pedig Szekszárdon lett volna jelenésem. 🙂

 3. @NJoco: az urbitális majális miatt tettük elsejére. meg gondoltam elég kicsi lehet azok száma, akik szekszárdra mennek félmaratonozni, közben egy bp-i beszélgetős 8 km is érdekli őket, némi látványossággal. persze a hegyi futással nem számoltam, az meg ugyanakkor volt, de az is hosszabb volt elvileg.
  mindegy. azért bajban lettünk volna, ha odajön ötven ember… 😀

 4. @Lemúr Miki: aszongyák, google a barátod, wikipédia a barátnőd. 😀
  mikor menjünk, fátter? ma már ne, mert toltunk dobzséval egy titkos edzésterv edzést, de holnap felőlem mehet. illetve ahogy látod Derrickel szervezkedünk csütörtök estére. a 20:30 az neked késő?

 5. 8,5 vagy 10,5km?

  be kellet vetnem a csodás lúdtalp betétemet, így a rrróka által leírt “kényelmes beszélgetős tempó” nálam a végsebességet jelenti zenével és antiszociális szuszogással.

  Társaságban eddig egyszer futottam 7 perc feletti kilométereket sikerült legyártani 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük