Must egy nagy kört futottunk

Must egy nagy kört futottunk

 34 

Ragyogó napsütés futni hív, nem is mondunk nemet.
Dobzséval és Lemúrral elindulunk egy nagyobbacska körre fel a fundokliába, le a szokásos Alsó-Felsővölgyi utcán. Kicsit talán túl is vállaljuk magunkat, ez több, mint 19 kiri, a maraton óta pedig alig futottunk. Kényelmes beszélgetős tempó, 6 perces, csapongó témák. Forex, devizapiac, árupiac, magánnyugdíjpénztárak, okt. 23., politika, demokratúra, anarchisát, majd a komoly tematikát feloldják az erdőszélen autóban kefélők. Jönnek a maratoni eredmények, idei további tervek, merre kéne még futni, kutyák, kerítésépítés, sás-nád, kertrendezés, érjünk már haza, éhség, másnaposság, a mait te írod meg. A beszélgetés fonalát a Lemúr néha megszakítja, közbeszúr a must.
A majdnem két óra elrepül, és a nap mégis a horizont felett.

Idő: 01:53:40
Táv: 19.2 km
Tempó: 05:55

15 thoughts on “Must egy nagy kört futottunk

  1. Erdőszélen csak rupótlan titkos szeretők kefélnek, vagy tizenévesek, akiknek a fater kölcsönadta a Németből beújított Golfot. :)))
    Lemúr megint hosszúnadrágban volt? Lassan a blogot át lehet nevezni hosszúnadrag.blog.hu-ra.

  2. Reggel kilenckor (2 és 5 fok között volt valahol) indultunk az ELLENFÉLmaratont lefutni, és térdgatyó volt rajtam!!! (jó mondjuk hosszú felső, de azért mégis..)

    Azt hogy Lemúr Miki fázós azt már tudtuk, de hogy rrroka, meg Dobzse is??????

    “idei további tervek, merre kéne még futni” – Balaton félmaraton? Idén is?

  3. Kellett a hosszúnadrág! Felül három réteg technikai póló elég volt. Rám is sötétedett, már másodszor futok az erdőben fejlámpával. Nem mondom, hogy nem féltem. :))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük