Érdi hendikep – december

Érdi hendikep – december

Loading

A hosszútáv blog rókábbik fele december 21-én sikertelen rekordjavítási kísérletet hajtott végre a hendikep futáson, a legutóbbi időtől egy másodperccel elmaradt, ennek okait egyelőre nem sikerült feltárni, bár volt az elején némi töketlenkedés a zenelejátszó app-pal.
A meterológusok aznap reggel országos sűrű ködöt ígértek így senkit nem lepett meg, hogy hét ágra sütött a nap és egy felhőt sem lehetett látni az égen. A faágrakra fagyott zúzmarán és jégen oly módon sütött át ez a decemberben szokatlan fényesség, hogy majdnem megálltam egyet fényképezni, de akkor még nem tudtam, hogy el fogok maradni az előző futás idejétől, pedig olyan képeket készítettem volna egyszerű kis mobilom egyszerű kis fényképezőjével, hogy RabiMiki is félig elismerően bólint.

Az érdi futónagykövetes csoport beli pajtások több kört is mentek, fotóztak is közben, de a facebookon lehetetlen egy napnál régebbi dolgokat megtalálni, így ez a poszt képtelen marad. Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy futva mentem fel, és úgy is jöttem, de nagyon kifutottam magam a pályán, így hazafelé épp hogy csak vánszorogtam.

Ja! Múlt hónapban nem mi voltunk a leggyorsabbak, valaki 24:15 alatt ment végig a pályán, szóval lesznek célok következő évre!

Fel és le
Idő: 01:03:32
Táv: 11.5 km
Tempó: 05:31

Pálya
Idő: 00:24:51
Táv: 5.2 km
Tempó: 04:47

 

Vélemény, hozzászólás?