25 km-es Yours Truly futás Érden

25 km-es Yours Truly futás Érden

Loading

A tervezett útvonal

A hosszutav.blog.hu szerkesztősége várja edzett sporttársak csatlakozását a 2011. február 27-i 25 km-es Yours Truly futáshoz. Indulunk vasárnap délelőtt 10 órakor az érdi Termál Hotel parkolójából (Római út 9.), és ugyanide térünk vissza kb. 2 és fél-3 órával később. 

Sem rajtcsomag, sem rajtvonal, sem frissítés, sem rendőri biztosítás, sem mentőszolgálat nem lesz. Lehet, hogy Rrróka megmasszírozza a célbaérőket, de ez még nem biztos. Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.

A Yours Truly futás nem verseny. A finn kezdeményezésű nemzetközi sportesemény célja az év leghidegebb időszakában is népszerűsíteni a futás közösségi élményét.

A részvétel természetesen ingyenes. Regisztrálni nem kötelező, de ajánlott a lemurmiki@gmail.com e-mail címen vagy az esemény Facebook oldalán

One thought on “25 km-es Yours Truly futás Érden

  1. Az útvonal 280 méter szintet tartalmaz, ami zömében a táv első felében észlelhető. 🙂 12 kiritől visszafele végig enyhe lejtő, csak 21 után lesz még egy kisebb domb.
    Az útvonal anyaga az Érdre oly jellemző földút, illetve kátyús műút, az autó forgalom minimális. Bringás kísérők jöhetnek, sőt jöjjenek, nekik is izgalmas lesz! 🙂

Vélemény, hozzászólás?