10 km átmozgátas

10 km átmozgátas

Loading

– 51′ alatt
– st: Stereophonic Space Sound Unlimited – Fluid Soundbox / Pro-Pain – The Best of

Tegnap megvártam, míg a szemerkélő havaseső beszünteti a tevékenységét, és leugrottam a gátra egy rövid átmozgatásra. A pocsék időnek megfelelően alig láttam embert, ami néha jó, most éppen az volt. Pár rosszarcú, de udvarias suhanccal, egy kutyasétáltató idős úriemberrel, egy kezeslábasba bújt szemüveges ürgével meg egy telekjáró pufidzsekis öreggel találkoztam, aki épp egy kivágott tönköt ügyeskedett fel egy kis traktor utánfutójára (vagy átalakított fűnyíró volt?).

A Duna-part fái egyébként eléggé megritkultak az utóbbi időben, sok helyen virítanak a megélhetési pusztítás friss nyomai. Lehet, hogy ez része az ágazati tervgazdálkodásnak, nem tudom, mindenesetre mindig felmegy a cukrom, ha látom. 

Itt minden futóútvonalnak megvannak a maga szabálysértési formái, a Fundoklia fölötti utakon például a megélhetési hulladéklerakás a divat. Még jó, hogy másfele nem nagyon szoktam edzeni a környéken, ki tudja, mit látnék, kurvákat, striciket, szipusokat, politikusokat. Jön, hogy kifussak a világból.

3 thoughts on “10 km átmozgátas

Vélemény, hozzászólás?