Reptérre tévedve

Reptérre tévedve

Loading

Az index.hu írja:

A reptérre tévedt egy kocogó

A reptéri rendőrség szerda hajnalban tartóztatott fel egy férfit Ferihegyen, egy utasoktól elzárt részen. Azt mondta, nem tudta, hogy zárt területen tartózkodik. A sötétben, a fényeket követve abban bízott, hogy az erdőből kiérve lakott területre jut, közben mászott át egy kerítésen is. A férfi nemrég költözött Budapestre, így nem ismerte a környéket, ahol kedvtelésből futott.

Mivel nem volt nála veszélyes eszköz, a repülőtér és a repülés biztonságát nem veszélyeztette. Az RRI azonban szabálysértési feljelentést tett ellene, mert elzárt területre lépett. A reptérre betévedt futó kapcsán az RRI vizsgálja, hogy a repülőteret üzemeltető cég által működtetett emberi és technikai védelmi rendszer megfelelően működött-e.

Melyikőtök volt az..? :DDD
Tényleg, tévedtetek már el akár futva, akár túrázva, sétálva?

19 thoughts on “Reptérre tévedve

 1. Ez annyira ….. 20évig laktam a reptérhez közel, csak épp a megközelíthetetlen irányból. Milliószor bámultam be a kerítésen, éjjel-nappal nagyon látszik, hogy az egy reptér….elég furea oda csak úgy betévedni….

  Eltévedés: Naná! 🙂 De kishazánkban minden út Rómába/lakott helyre vezet…nehéz nagyon durván elkavarni ha kicsit is odafigyelsz.

 2. @Bozót: pont tegnap láttam a csupasz pisztolyból egy részletet, ami ide illik: megy az utcán, beszél magában, csak a lábát mutatják, ahogy megy: – “ki ölte meg xyt? miért tette x ezt és ezt? és miért tete az azt és azt? …” – felnéz, a városon kívül áll egy mezőn. -“És hol vagyok egyáltalán?” 😀

 3. Én erről vagyok híres, hogy mindig eltévedek 😀 (meg arról, hogy évente min. egyszer perecelek egy hatalmasat futás közben, lehetőleg kavicsos lejtőn)
  A legdurvább eltévedős kalandjaim ráadásul versenyen voltak, a kedvencem, amikor az UB-n +8 kilométert futottam 40 fokban. Azóta, ha futókörökben bemutatkozom valakinek, egy csomószor mondják, hogy “ja igen, te vagy az a lány, aki eltévedt az UB-N!” :/
  De reptérre azért még én sem szoktam betévedni.

 4. ja, legutobb bringaval sikerult ratevednem egy autopalyafelhajtora (erre fele ez eleg suru). mivel az egyiranyun visszafordulni, meg az autopalyan a kov. lehajtoig tekerni is eleg huzos lett volna, kenytelen voltam egy ceg-iroda maganteruletere illetektelenul behatolni, athajtani nehany sovenykeritesen, azutan pedig visszaterni a rendes forgalomba.nem volt semmi para, de a biztonsagi or furan nezett, amikor elobukkantam a hata mogott a bokrok kozul bringaval 🙂

 5. Pár évig negyedévente jártam 2 napos céges elvonulásokra Ausztriába. Bécstől nyugatra elég kultúr helyek vannak, kitáblázott futóútvonalakkal.
  Egyszer, amikor már rendszeresen futottam itthon, egy ilyen eseméyen kitaláltam, hogy vacsi előtt futok egy kört: azt hiszem 7km körüli pálya volt, részben a kisvárosban, részben meg hegyen-völgyön (volt róla egy szórólapos térkép, amit a hotelben adtak).
  Nomármost bő féltávon rámsötétedett, és valahol nem arra fordultam, amerre kellett volna. Kb. 1 km után lett gyanús, vissza is mentem, de így sem találtam meg a helyes utat.
  Már úgy nézett ki, durva lesz a vége (ez annyit jelent, hogy meg kell kérdezni valakit, merre van a hotel :-), aztán valahogy mégis felismertem a hotelhez vezető utat, és onnan már könnyen hazataláltam.

 6. @rrroka: Tudom, rég tetted fel a kérdést, de sajnos nem nagyon tudtam mostanában írogatni, elég sűrű időszakom volt. Szóval bocsánat, amiért ilyen soká válaszolok! De ha még érdekel, szívesen írok a balatoni kalandjaimról, elég eseménydús verseny volt az egész csapatnak 🙂

Vélemény, hozzászólás?