Vasárnapi dombos

Vasárnapi dombos

 14 

A Sárd utcás útvonalat lecseréltem a dombosra, ott is van közkút, csak fel kell odáig küzdeni magamat. Elvileg végig szerettem volna menni szokásos fordulómig, de már a domb aljában tudtam, hogy ebből rövidítés lesz. A kútig muszáj elfutni, mondogattam magamban. Kétszer majdnem megálltam, mert hullámzó futókedvem épp egy mélypontot ért el, olyasmik jutottak eszembe, hogy minek, miért, és akkor mi van? Egyértelműen alulmotivált vagyok. A domb viszont jó ötletnek bizonyult, mert a küzdés elvonta figyelmem a lógós gondolatokról.
A tempót határozottan lassúra vettem, mint utóbb kiderült 6 perces lett, ami felfelé érthető, de lefele sem gyorsultam, viszont nem is kínlódtam. A Köszörűs utcai közkút hűs vízéig elfutni élményszámba ment, lubickoltam habokban, majd visszafordultam. Szóval összességében jólesett, de rájöttem, hogy nem kéne egyedül mennem.

Idő: 01:16:22
Táv:
12.8 km
Tempó: 05:57
 

10 thoughts on “Vasárnapi dombos

  1. @rrroka: nem Ózdra gondoltam, hanem a Pilisre, Budai hegységre, Vértesre. Fasza túrák vannak ott is és nagyon sokan futnak a teljesítménytúrákon, nem én vagyok az egyedüli bolond.

  2. @Lemúr Miki: városi úri népek vagyunk vazz. 😀 én egyszer szívesen részt vennék vmi max 20 kiris túráson a közelben, de ilyen kicsket nem szerveznek, meg nem is hívják teljesítménynek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük