Szinte Horvátba’ ultráztam…

Szinte Horvátba’ ultráztam…

Loading

… pedig nem is, csak a Runtastic edzésnaplózó alkalmazás alkotott ismét meredeket.

– 18 km futás
– 1h 42′ alatt

Rrróka megint talált magának hétvégi ünnepelnivalót, egyben kifogást a futás elbliccelésére, úgyhogy Izmi sporttárssal kettesben vágtunk neki a Fundokliának, s tovább. Izmi sporttárs is túl van már a maga maratonján, szóval nem kispályás kocafutó, de a saját tempójánál kicsit gyorsabban haladtunk, ami a futás vége felé persze egyre inkább előjött. Bizonyos dolgokról nem lehet nem venni tudomást. Ráadásul légzőszervi problémákkal küszködött, sőt, pulzusmérőt is hozott magával, ami plusz stresszfaktor.

Mindezek ellenére tempósan, keményen csapattuk északnak, és örültünk, hogy az előjelek dacára mégsem esik az eső. Izmi sporttárs a légzőszervi problémák miatt képtelen volt verbálisan megnyilvánulni, úgyhogy kézjelekkel értekeztünk, én meg lelkiismeretfurdalás nélkül hallgathattam a maratoni mixemet (Pro-Pain!). 

A rakétasiló bejáratánál elmutogattuk, hogy akkor még egy kicsit tovább, fel a dombra , aztán a csúcson fordultunk, s ugyanott visszacsorgás, kicsit lassabban. A Fundoklia után Izmi sporttárs hevesen gesztikulálva biztatott, hogy hajrázzak bátran, hagyjam sorsára, de már én sem voltam olyan fickós, végigdöcögtünk kettecskén a Tárnoki úton. Elváláskor próbálta kinyerni belőlem az információt, hogy akkor a telefonon szerint mekkora távot is futottunk, erre csak bizonytalanul ráztam a fejem, mert egészen fura számokat láttam a képernyőn, mondtam, majd megírom, helló. 

Idehaza megnéztem az interwebet, hát tényleg fura útvonalat bírt rögzíteni a radar, itt jobbra látható. Szerinte 125 km-t futottunk légvonalban Vrgada szigetétől Mala Kapeláig, de jó is lenne. Majd legközelebb.

6 thoughts on “Szinte Horvátba’ ultráztam…

  1. Lehet, hogy egy éppen lezuhanó műholdról vette a jelet Miki telefonja. A Föld görbülete is kivehető a piros vonalon. A végén a piros pötty jelzi, hogy tűz is volt, robbanással. A piros vonal a légkörbe való belépésnél keletkező felizzást szimbolizálja. Mindent tud ez a Runtastic.

Vélemény, hozzászólás?