Szigetkör fartlek

Szigetkör fartlek

 17 

"Szerintem ez volt az utolsó olyan nap, amikor rövidgatyában lehetett futni…"

A szokásos szigetkört kezdjük unni Áronnal, így odafele a rakpart legszélén futottunk, ami egészen jó, mert néhány helyen nem betonos, és a levegő is frissebb, mint pár úttal beljebb. (A Parlement 30 év után most először állványmentes, érdemes megnézni!)
Már odafele elkezdtük az iramjátékot, és a szigetkört is így futottuk. Áronnak tetszett a tempós futós móka, de szokatlan is volt neki. Megbeszéltük, hogy máskor is futunk így, mert buli, viszont a szigetet lecseréljük vmi másik útvonalra. Meg kellene hosszabbakat is futni olyan 15+ kiriket. Csak sosem fér bele az időnkbe.

Egyébként marha szép idő volt, du. háromkor még sütött a nap, pont a visszafele oldalon tartottunk, amikor eltűnt a  budai hegyek mögött. Nagyjából áprilisig nem is nagyon fogjuk futás közben viszontlátni, hacsak hétvégén délelőtt nem iktatunk be egy edzést.

– dátum: 2009.10.27. 15:00
– táv: 12.25 km
– idő: 1:08:31
– tempó: 5:35
– edzésnapló: http://edzesonline.hu/edzes/267005

4 thoughts on “Szigetkör fartlek

  1. 10 fok?!
    Reggel fagyott, most, délután másfél fok van, mire este kijutok futni, biztos megint fagyni fog.
    Én már rég a hosszúnaci+pulcsi kombónál tartok :(((

  2. @boibo: mondjuk nem nagy baj, h be kell öltözni, csak süssön a nap még egy kicsit. vagy legyen szép havas minden. a kettő közötti esőket, szeleket, borult eget, locspocst, sarat nem szeretem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük