Lankadt pöcsök a Sárd utcában

Lankadt pöcsök a Sárd utcában

Loading

– 11,2 km
– 57′ 2" alatt

A tegnap délutánom vad gyomlálással telt, siettem, hogy este még jusson idő egy gyors gátazásra. Felbiztattam Rrróka blogtársat is, aztán mikor összefutottunk az Ücsörgő nevű kocsma előtt, indítványoztam, hogy ezúttal inkább alkossunk rövidebbet. Valahogy nem ment a dolog. 

A töltésből így lett Sárd utca, ami nem annyira jó, mert figyelni kell a gépjárművekre, de legalább rövid. Ki voltam nyiffanva, talán a gyomozás miatt, de lehet, hogy valami fronthatás dolgozott (milyen nyár ez, bazmeg?!), mert Rrróka sem volt a toppon. Pedig ő el is buccant a délelőtt. 

Azért bujkált benne a kisördög, szólt, hogy akkor harmadoljunk megint, ami szaknyelven annyit tesz, hogy a közepét húzzuk meg. Nem voltam túl lelkes a harmadolás miatt, ötöltem-hatoltam, de végül is nekem nyolc, mondtam. Megkettőztük lépteinket, és kb. 4:10-es tempóval száguldottunk el az egykori Chinoin előtt. Kétszer. 

Eléggé kikészültem, meg is jegyeztem, hogy ha mi is pólót nyomatnánk, mint mgergoo (nem tervezünk), akkor nem azt írná rajta, hogy "Dagadt köcsög", hanem hogy "Lankadt pöcsök". Ebben megegyeztünk.

23 thoughts on “Lankadt pöcsök a Sárd utcában

  1. Egyébként, most komolyan szerintem tök hasznos, hogy egy tömegrendezvényen felismerhetőek lennétek. Engem annak ellenére 10-ből 10 -szer nem ismer fel senki, hogy minden nap kiposztolom a fejemet. UB-n a melegítős videómról ismertek fel Pantomimesék is utólag, pedig tök készültem rá, hogy találkozok velük…

  2. @rrroka: első generációs futóblogos pólóm nekem is van. A legszarabb szabású futócucc, amit eddig láttam. A második már jó, arra rá is van írva a becsületes nevem. Emiatt ritkán hordom. :))) Többet nem veszek. Ezeket nem lehet elnyűni, a következő 40-50 évet simán kibírják.

  3. @BGy: a marketingesek\mérnökök (a megfelelő rész aláhúzandó) szerint egyébként a technikai ruhák is tönkremennek egy idő után.

    Állítólag ezek is olyanok, mint a cipők, hogy kívülről még szép, de a csillapítás elveszik, csak itt a nedvesség elvezetés, és a szellőzés szűnik meg, és lesz ugyanolyan/rosszabb, mintha egy mezei póló lenne rajtad.

    Ezt akár el is tudom hinni, az viszont már jó kérdés, hogy ez mennyi idő után következik be, gondolom a marketingesek és a mérnökök ezen a ponton igen komoly vélemény különbségen vannak 😛

  4. @rrroka: állítólag pont azért nem vezeti el a kicsi csövecske, mert egy idő után eltömődik különböző szennyeződésekkel.

    De mondom, ezt én is csak olvastam, nincs egy darab Nike\Adidas\Asics részvényem sem, nem állok az említett cégek alkalmazásában, valamint elég szkeptikus ember is vagyok, szóval én simán hordom a 2 éves technikai pólómat, amit tönkretettek a gombostűk, annál öregebb meg nincs, mert régen amikor még egy cipősdobozban laktam, és pamut pólót hordtam ötödmagammal futáshoz, akkor ez még nem számított 😀

Vélemény, hozzászólás?