Havi talpalávaló: Herczeg Flóra és a Veszelka Kommandó – Hidegen

Havi talpalávaló: Herczeg Flóra és a Veszelka Kommandó – Hidegen

 22 

A március havi Péterfy Bori nóta megosztotta közönségünket, ennyire talán még sosem volt szélsőséges olvasóink véleménye egy talpalávalóról. Borboleta már a kommentekben ajánlotta ehavi formációnk, a Herczeg Flóra és a Veszelka Kommandó egy másik nótáját, de mivel azt úgy nem ér, hogy már szerepelt, kicsikartam tőle egy másik dalt, és persze hozzá az elmaradhatatlan személyes véleményt:

“A banda ebben a formában sajnos már nem létezik, mert az énekesnő, Herczeg Flóra szóló karrierbe kezdett. Szeretem ebben a zenében a különböző stílusok keveredését, egy kis reggae, egy kis ska, egy kis rakkenroll, mindezek mellé népzenei elemek és egy népdal, és mégis, a végeredmény egységes egészet alkot. Szerintem annyira jó kis ritmusa van, hogy muszáj rá futni!
Flóra egyébként az én legjobb barátnőm, már huszoniksz éve ismerjük egymást. A gitáros fiúval pedig jártam 100 évvel ezelőtt. Szóval komoly érzelmi szálak kötnek a bandához :D”

15 thoughts on “Havi talpalávaló: Herczeg Flóra és a Veszelka Kommandó – Hidegen

  1. Ez jó! Kiegyenesedik bennem a szittya magyar és táncot jár a cilinderes, pókhasú, dollárszemű énemmel. Megy ez együtt! A noxos borzalomhoz képest ez felüdülés! Utána is nézek Veszelkáéknak. :))

  2. Ez tényleg betyárjó!

    @borboleta: Keith Richards könyvét olvasva világosodtam meg, nekem tényleg zenésznek kellett volna állnom… de hogy Te is a zenészekre buksz?! 😀 (picsába az ügyvédekkel!) 🙂

  3. @rrroka: Ez olyan volt, mint egyszer a legyenönismilliomosban egy fickó, aki a vadászrepülős akárminél dolgozott. Jól elámultak, aztán kiderült, hogy kb takarító mindenes, nem pilóta 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük