Havi talpalávaló: Audioslave – Doesn’t Remind Me

Havi talpalávaló: Audioslave – Doesn’t Remind Me

Loading

Lassan olyan leszek, mint a futóblogos Angelday Józsi, hogy csak beszélek/írok a futásról, de nem futok (hasonlóan Bödőcs Tibor szóba’ festő ismerőséhez). S ha már leküzdött kilométerekről nem tudok beszámolni, hadd ajánljak talpalávalót november hónapra minden kedves olvasónak, kiemelten pedig Rrróka blogtársnak, aki tíz nap múlva rajthoz áll a siófoki félmaratonon, és minden bizonnyal megjavítja saját, 5 évvel ezelőtti, 62 kilósan beállított rekordját (1:39).

Mivel Rrrókáról van szó, egy rádióbarát számot választottam, ami persze semmit nem von le az értékéből: könnyed, szellős tempó, fogós dallam, összetéveszthetetlen énekhang és ZSENIÁLIS dalszöveg. 

A zenekarról nem sokat írok, az Audioslave-et mindenkinek illik ismerni, akinek az ízléshorizontja tovább terjed a lakodalmas technónál. A legendás Soundgarden legendás torka, Chris Cornell plusz a legendás Rage Against the Machine legendás zenészei, kell ennél több? Második, a 2005-ös Out of Exile lemezükről ez a kedvencem, tessék, fussatok rá helyettem is:

26 thoughts on “Havi talpalávaló: Audioslave – Doesn’t Remind Me

 1. Ez tényleg jó szám! Hápogós gitár a szólóban! Imádom!
  A videoklip színvilága nagyon tetszik! Ha megcsinálom második filmemet, ilyenek lesznek a színek. :)) Az elsőt majd felteszem a YouTube-ra, csak még egy-két ember beleegyezése kell hozzá.

 2. Sziasztok,
  Még nem írtam nektek, csak lelkes olvasó vagyok. Most lopnék tőletek akkor audioslave ötletet, mert gyűjtögetem a zenéket, amiket szívesen hallgatok futás közben, és cserébe mutatok, ami nekem bevált:)

  Ebben a legvégén a zongora tetszik végkimerüléshez ajánlanám:
  http://www.youtube.com/watch?v=OjypaafxRgo

  vagy ezt: (de mobytól nekem minden… albumok sorban…:))
  http://www.youtube.com/watch?v=7ruvtVjTBvU
  http://www.youtube.com/watch?v=VTIkDmNVJeA

  Erre meg már volt aki azt mondta, hogy jobban használható csoportos öngyilkosság aláfestőzenének, mint futáshoz, de akkor is tetszik:)
  http://www.youtube.com/watch?v=j29Xwh9_RXE

Vélemény, hozzászólás?