Harmadoló futás

Harmadoló futás

 13 

Nagyon szorgalmasak vagyunk, pénteken is toltunk egy 15 kiris gátas futást, ráadásul harmadolóssba, mert mondtam Lemúr Mikinek, hogy a vicc kedvéért nyomjuk meg a közepét a gáton. Ezzel együtt lefele is elég jó tempóban haladtunk, de maradtak tartalékok a gátra, ahol 4:40 alatti tempót vettünk fel és stabilan tartottuk is. Ilyenkor felfüggesztjük a dumálást, próbálunk levegőhöz jutni, ha mégis valami fontos közlendő támad, akkor azt csak nagylihegve lehet elővezetni, ezért volt fura, amikor Lemúr Miki többször is olyan nyugodtan válaszolt, mintha 5:30-as tempóban kocognánk. Lehet, hogy ezzel csak mentálisan próbált megrendíteni, a lényeg, hogy nagyjából új világrekordot állítottunk be a 23:15-ös oda-visszával és szerintem maradt bennünk még annyi, hogy le lehet ezt vinni 23 perc alá alkalomadtán. Utána persze beesett szemmel ittunk a közeli gyógyforrásból, ami most nem tűnt olyan melegnek, ellenben maradt rohadtul tojásszagú. Szemben a kocsmánál italozó férfiak elég furán néztek ránk. 🙂
Hazafele már nem nagyon nyomtunk tempót, én kifejezetten kértem, hogy csak kényelmesen vezessünk le. 58 percnél kezdtem érezni egy kis bizsergést  a lábujjaimban ajobb lábamon, mondtam is, hogy mindjárt itt a 1:10-es lábujjfájás, amely menetrendszerűen meg is érkezett. Mostmár biztos vagyok benne, hogy ez attól van, hogy elzsibbad a lábujjam, mert nem megy bele rendesen vér, nem pedig a cipő nyomja meg a köröm szélét vagy hasonló. Nem tudom mitől van ez, próbálkozom majd különböző cipőbekötésekkel, meg körbekérdezek.

Idő: 01:11:45
Táv:
14.3 km
Tempó: 05:01

12 thoughts on “Harmadoló futás

  1. Záptojás szagú? Az jó! Kocsiban visszaböffentve senki nem hiszi el, hogy nem puki volt. :))) A parádi gyógyvíz is ilyen, másnaposan szoktam szürcsölgetni, hátha segít, de nem.

  2. @rrroka: esetleg megpróbálhatnád azt, hogy a zsibbadó ujjat bekened egy kis ben gay-el futás előtt, vagy hasonló krémmel, az ott vérbőséget okozna, hátha ez segít, de lehet, hogy tök hülyeség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük