34 thoughts on “Érdi hendikep. Balboa milyen volt? :) #futas #hosszutav

 1. Érzésre most olyan, mint egy maraton. Az első maratonom után is ezt éreztem, hogy mikor megyünk legközelebb 🙂

 2. Az első 20 km nagyon jó volt, semmi komolyabb sár, jól futható terep. Aztán egy löszös-agyagos út következett, amire rálépve majdnem leszedte a cipőmet. A mellette lévő füvön mentünk elég hosszan. A 35. km-nél felfelé ismét egy baromi sáros, csúszós rész volt. Itt van néhány kép, de nem jön át rajtuk a tényleges dagonya. Ragadt a sár, mint a hétszentség.
  Itt vannak a képek: plus.google.com/photos/101031410340044071545/albums/5981283303287497969?authkey=CJWY6pHMtZ34SA

  Március végén első futóversenyünket rendezzük az erdőnkben. Nézzétek a névszponzort!
  nyifuse.hu/versenyeink/versenyeink-2014/10-tavaszvaro2014

 3. @BGy: az király! terepcipőiknek tarthatnának egyszer tesztet, kirpóbálnám őket! 🙂
  Nálunk nem ragadt a sár, ennyi szerencsénk volt, csak nagyon lötyögött. 🙂

 4. BÚÉK mindenkinek! 🙂
  Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hol találok nyomtathaó pontos itinert a Balboa-ról? Úgy is jó, ha egy túrista térképen be van jelölve az útvonal (csak ne gps-re tölthető cucc legyen, mert az nincs… 🙂 ).
  Sajnos erről a Balboáról lekéstem……… de majd egyéniben megpróbálom 🙂

 5. @rrroka: köszönöm a választ, viszont láttam ezeket, csak gondoltam, hogy megspórolok egy kis extra munkát… 🙂 mondjuk jól esne, ha pdf-ben találnék egy leírást valahol… :))) majd ha lesz egy kis időm, akkor megpróbálok összehozni egy offlány térképet ezekből.

 6. Itt az eredeti leírás a terepfutás.hu oldalról:
  “Fenyőgyöngye – Szépvölgyi út (aszfalt) – jelzetlen út – kék sáv – Határ-nyereg – sárga sáv – Nyéki-hegy – sárga sáv – Hűvösvölgy – sárga sáv – Nagy-Hárs-hegy – sárga sáv – Szépjuhászné – piros sáv – János-hegy – vissza ezen az útvonalon – Fenyőgyöngye”

  Nem szabad túlbonyolítani, mert csak megzavarja az embert. :))))

 7. @BGy: Én is így gondoltam, majd ha lesz egy nyugodt percem ránézem a térképre, szerintem OK lesz a dolog 🙂 Csak bosszantó, hogy pl a tuhu-s trackről nem készíthető itiner…

 8. Vigyázzatok, mert Miló Viki faterjához jártam bokszolni, még akkor, amikor a csajszi hátulgombolós volt, azaz 25 éve. Akkor hagytam abba, amikor már egymás ellen küzdöttünk és rájöttem, hogy nekem fáj, ha pofánbasznak. József Attilát idecsempészve, “nagyon fáj”.

 9. @rrroka: @Sz.Lacc: nem a lánya nyomott be nekem, ő akkor 4-5 éves lehetett, hanem egy faszi. 🙂 Már akkor is azt tanultuk, hogy ha “szituáció” van, el kell futni a picsába. Na, ezt a futást gyakorolom renszeresen. :)))

 10. @rrroka: jaaaaajjjjj, az Húsvét vasárnap, nekem mégsem lesz jó az…….. áááááááááá
  valami hasonló, ami Budapest közeli és nem túl hosszú? 🙂

 11. nos, az már biztos, hogy Gazdagréti tavasznyitó nem lesz. tegnap kaptam egy hírlevelet, a gyaloggalopp első versenye idén a Decathlon Terepfutó Majális lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük