34 thoughts on “Érdi hendikep. Balboa milyen volt? :) #futas #hosszutav

 1. Az első 20 km nagyon jó volt, semmi komolyabb sár, jól futható terep. Aztán egy löszös-agyagos út következett, amire rálépve majdnem leszedte a cipőmet. A mellette lévő füvön mentünk elég hosszan. A 35. km-nél felfelé ismét egy baromi sáros, csúszós rész volt. Itt van néhány kép, de nem jön át rajtuk a tényleges dagonya. Ragadt a sár, mint a hétszentség.
  Itt vannak a képek: plus.google.com/photos/101031410340044071545/albums/5981283303287497969?authkey=CJWY6pHMtZ34SA

  Március végén első futóversenyünket rendezzük az erdőnkben. Nézzétek a névszponzort!
  nyifuse.hu/versenyeink/versenyeink-2014/10-tavaszvaro2014

 2. BÚÉK mindenkinek! 🙂
  Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hol találok nyomtathaó pontos itinert a Balboa-ról? Úgy is jó, ha egy túrista térképen be van jelölve az útvonal (csak ne gps-re tölthető cucc legyen, mert az nincs… 🙂 ).
  Sajnos erről a Balboáról lekéstem……… de majd egyéniben megpróbálom 🙂

 3. @rrroka: köszönöm a választ, viszont láttam ezeket, csak gondoltam, hogy megspórolok egy kis extra munkát… 🙂 mondjuk jól esne, ha pdf-ben találnék egy leírást valahol… :))) majd ha lesz egy kis időm, akkor megpróbálok összehozni egy offlány térképet ezekből.

 4. Itt az eredeti leírás a terepfutás.hu oldalról:
  “Fenyőgyöngye – Szépvölgyi út (aszfalt) – jelzetlen út – kék sáv – Határ-nyereg – sárga sáv – Nyéki-hegy – sárga sáv – Hűvösvölgy – sárga sáv – Nagy-Hárs-hegy – sárga sáv – Szépjuhászné – piros sáv – János-hegy – vissza ezen az útvonalon – Fenyőgyöngye”

  Nem szabad túlbonyolítani, mert csak megzavarja az embert. :))))

 5. Vigyázzatok, mert Miló Viki faterjához jártam bokszolni, még akkor, amikor a csajszi hátulgombolós volt, azaz 25 éve. Akkor hagytam abba, amikor már egymás ellen küzdöttünk és rájöttem, hogy nekem fáj, ha pofánbasznak. József Attilát idecsempészve, “nagyon fáj”.

Vélemény, hozzászólás?