Blogajánló

Blogajánló

Loading

Két futóbolond hölgy Hiver és 7241gabi maratoni felkészülését követhetjük nyomon a 42195.blog.hu oldalain. Ahogy ők maguk írják:

"42195. Pontosabban 2 x 42195, avagy 7241gabi es Hiver nekidurálja magát és 2010 őszén irány Sydney / Firenze!"

Mint látható a lányok nem spúrok, nem SPAR-on indulnak, és nem rakják kényelmes magasságra a limbólécet. Amikor Hivernél rákérdeztem, hogy jól tudom Firenzében a tiszteletet parancsoló 3:30-as maratoni idő a célja, az válaszolta: "Az a 3:30 meg nem ugy van ám, azért akkor szomorú lennék, ha csak (csak, értitek, CSAK! – rrroka) 3:30 lenne. Ez a Z-terv, azaz amint kivül kerülök a 3:30-as maraton tempóján, befekszem az árokba, és megvárom, amig felfalnak a hiénák ;o))). Most alakulgat, hogy mi lehet ebből novemberre, ha sikerül az 1:30-as NIKE, akkor a 3:10-es célt látom reálisnak. "
Hát lehet erre valamit mondani? Kiváncsi lennék pinkód Gabi sydney-i terveire.

A négyórás tervünkhöz a 3:30 fölé csúszók tetemeit marcangoló hiénákkal is küzdenünk kell majd srácok…

 

Pecsenye ultra távokat tol, éppen ma halad át kis városunkon egy röpke 240 kiris, többnapos Székesfehérvár és Ónod közötti jótékonysági futás keretében.

"Rajt: Pénteken 9 órakor Székesfehérváron az Országalmától. Csatlakozz, fuss amennyi jólesik! Nevezési díj nincs, viszont adományodat szívesen fogadjuk!

Cél az árvízvédelem megerosítése és az árvízkárosultak megsegítése!
Ha nem tudsz jönni, de szeretnél hozzájárulni akkor utalhatsz is az Ónodi Önkormányzat erre a célra elkülönített számlájára: 12046102-00111762-01200005.
A közlemény rovatba kérlek írd be: Futunk, hogy segíthessünk! "

Az eseményt a futoterkep.hu oldalon követhető nyomon. (A futoterkep.hu-ról egyébként majd külön cikkben írunk egyszer bővebben.)

Pecsenye blogja: http://pecsenye.blog.hu – "Nincs időm arra gondolni, hogy mennyire fáj, csak futni van időm."

 

A szintén futóbolond Haanchee a wellness.hu egyik író-szekesztője, az ő maratoni felkészülését, és futóblogját a Wellness Cafe nagyon profin szerkesztett honlapján követhetitek nyomon: http://www.wellnesscafe.hu/futoblog
Haanchee, azaz Balla Hajnalka egyébként ír a másik futó projectünkről, a turistafutas.hu-ról ehavi offline magazinjuk cikkében. Ezt egy kb 400 kb-os PDF-ben ide kattintva letölthetitek.

 

2 thoughts on “Blogajánló

Vélemény, hozzászólás?