5 km bónusz

5 km bónusz

 6 

Szemerkélő esőben indultunk Rrróka sportárssal az érdi gátra. Én egy kemény húszast terveztem, ő meg beérte volna egy laza átmozgatással a holnapi félmaraton előtt, úgyhogy végül kompromisszumos megoldásként ő 10 km-nél kiszállt a körhintából, én meg ráhúztam még egy kemény ötöst.

Az első 10 km-t ráérősen futottuk, és miközben a meztelen csigákat kerülgettük, volt időnk (és szuflánk) megbeszélni a tőzsdézés alapjait (de miért nem lehet a BÉT-en napon túl shortolni?), és kisemberként szidni egy kicsit a bankokat (karvalytőke!). Alkalmam volt kifejteni a véleményemet a brokernetes, gyorstalpalón okosodott "pénzügyi tanácsadókról" is. A beszélgetés vonatkozó részeit egy az egyben leközölhette volna a Modoros blog

A közös időnk végül 57’50" lett, ami elég kényelmes volt ahhoz, hogy bőven maradjon tartalékom. El is égettem mindet a végére, újabb 5 km és 24’30" után, jól kifulladva üdvözöltem Rrrókát (és millió szúnyogot) a célban. Ez utóbbiak miatt nyújtani sem lehetett rendesen, hamar bevágódtunk a kocsiba és tűztünk is hazafele. 

Mindenkinek jó éccakát, Rrrókának meg jó futást a holnapi félmaratonon!

6 thoughts on “5 km bónusz

  1. @rrroka: Lehet, hogy téged láttalak ma a félmaratonon: piros fölső, szürke rövidgatya (talán bordó szegéllyel)?

    Az idő alapján még stimmelhet, mert nem birtalak utolérni, hogy rákérdezzek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük