A tiedé!

A tiedé!

 26 

Tavaly igen jól sikerült az érdi Yours Truly futás, lesz idén is. 

Időpont: 2012. január 29, vasárnap, de. 10 óra.

Helyszín: a Termál Hotel parkolójából indulunk (Érd, Római út 9.), és ide térünk vissza. Hogy hol futkározunk, majd kiderül.

Táv: 25 km

Várunk: mindenkit! Szeretettel.

Gyere: ha messze van Dunakeszi vagy Agárd (Szabad strand nagyparkolója, 9 óra), esetleg együtt akarsz futni a vidám érdi fiúkkal!

Lesz: semmi se. Se rajtkapu, se pomponlányok, se forralt bor, csak amit hoztok/hozunk. Szalonnázás motorháztetőn talán, most próbálok egy 1300-as Daciát szerezni. Ja, biciklis kísérő is valószínűsíthető, csomagtartóval.

Visszajelezni: lehet, de nem szükséges, csak legyél ott.

Fuss: ahogy jólesik! Hajrá! 

14 thoughts on “A tiedé!

  1. Szalonnázni 1300-as Dacia motorháztetőn? Tönkre akarod tenni a verdát? Szerinted akkoriban amikor az a kocsi készült, hol volt Romániában szalonna? Erre biztos nincs felkészítve a fényezés, de talán még a lemez sem 😉

  2. Barátnőmmel már beszerveztük januárra Dunakeszit, de ha mégis rászánjátok magatokat egy februári YT-ra, akkor szívesen csatlakoznék.

  3. @rrroka: A csoki meg a réteges öltözék menne, de az én tempóm tényleg kiszúrás lenne veletek 🙂 plusz ekkorát még sose futottam… Szóval idén szerintem elkörözgetek majd Dunakeszin, jövőre meg észben tartom, hogy nálatok is szokott lenni ilyenkor jófajta futás 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük