A hátunk mögött – 2011 október

A hátunk mögött – 2011 október

Loading

Először is elnézést kell kérnem, mert egy adminisztrációs hiba miatt hónapok óta félrevezettem közönségünket. Január hónapban ugyanis nem 62,3 kilométert futottam, hanem 68,2-t. A hiba okozóját felelősségre vontam. 🙂
Az elütésre akkor derült fény, amikor a szépséges táblázatomba bevésve ehavi teljesítményemet az összesítésben nem az a brutális 1000 km fölötti éves érték jelent meg, amire számítottam. Bizony bizony, október utolsó edzésén hazafelé valahol átléptem ezt a misztikus értéket, és egy tonnakilométer fölé jutottam az összesítésben. Pár kirivel korábban még egy fordulópont történt, a havi 200 km-t is átléptem.
Jöjjenek a számok: Lemúr Miki barátomnál posztmaratoni tünetegyüttes lépett fel a 42 kiris táv fájós lábbal teljesítése után, de a MUMSZ-al küszködve is 92,5 kilométerrel futott ebben a hónapban a további négy edzéssel. Én keményen tartottam magam az edzéstervhez, 26, kiírom: huszonhat edzést futottam. El se hiszem. Pedig két napot némi taknyosság miatt ki is hagytam. Végül 209,8 kirit tettem a lábamba, ezzel elérve eddigi legtöbb futásomat, és szerintem teljesítőképességem határát is.

21 thoughts on “A hátunk mögött – 2011 október

  1. A poszt születésének időpontja gondolom puszta véletlen!:)
    A 200km nagyon komoly, de a 26edzés meg egyenesen űrbéli! Houston, ez szép volt!

    off: Vasárnap reggel indulok Szolnokról(Bp. érintésével)a Siófoki FM-ra, Dollyval szólva: van még egy pár hely Te is beférsz, ha valakinek gond eljutni.

Vélemény, hozzászólás?