20 km futás Biatorbágy felé

20 km futás Biatorbágy felé

Loading

– 20 km futás
– 1h 46′ 20" alatt

Számomra szokatlan időpontban, a délelőtti órákban indultam ma futni a Fundokliába s azon túl. Mivel időre vissza kellett érnem, nem kockáztattam egy újabb elkolbászolódást, így ezúttal nem repültem nyugatnak, a bánya irányába, hanem az 50. percben (szinte a pálya legmagasabb pontján) fegyelmezetten megfordultam, és visszacsorogtam, ahol jöttem.

A sietség miatt az elejét elfutottam, öreg hiba, az első félóra után éreztem, hogy sok lesz a jóból, haza kéne menni. Már kezdtem fogalmazni a fejemben a Rrróka-féle kifogáslista Lemúr-verzióját (aminek az első pontja a szénanátha), aztán persze haladtam tovább lihegve. Mostanában olyan ritkán jutok el futni, ha már sikerült időt szakítani rá, akkor játsszuk végig becsülettel.

Rrróka és Dobzse pedig a tervek szerint ma este rendezik a sporteseményt. Jó futást, fiúk!

9 thoughts on “20 km futás Biatorbágy felé

 1. @Lemúr Miki: hajjaj, de még mennyire hogy megy. Csövezős középiskolás koromban kimentünk a szigetre, Városligetre egy-egy koncertre, letelepedtünk a fűre, vagy inkább a fű helyén levő keményre döngölt agyagra, és az izzadt bőrömön keresztül az agyagpor frankón viszkető érzést tudott kiváltani.

  Ha most vagy allergiás, az nem igazán jó hír, mert ilyenkor zömében fűpollenek vannak, és azok kitartanak egész nyáron… :S A rák tudja, hogy miért alakul ki allergia és mitől múlik el (ha elmúlik), nekem évek óta egyre inkább visszahúzódóban van az allergiám, szerencsére.

 2. a mi futásunk elmaradt, majd vmikor még a héten…

  @Lemúr Miki: a fundokliában olyan durva a helyzet, h múltkor mikor visszafordultam 3 percig csak köhögtem, meg taknyom nyálam folyt amíg ki nem érten nagy susnyásból. lehet h el kéne kerülni és a mellette a dombon futni. sajnos a gát felé is ilyen lehet a helyzet. :/

 3. Ma reggel 6.40-kor indultam futni! Nem is olyan nagy hülyeség, mert 8-ra be tudok menni dógozni egy 10 km-s futás után (irodám 2 perc bringával). Persze futás után hiába a zuhanyzás, még egy fél óráig spriccol rólam a víz. Ugye nem csak rólam? :)))

 4. Én évente 5-6 alkalommal futok reggel. Az a baj, hogy már hozzászoktam a délutáni/esti futáshoz, azaz a futást henyélés és alvás követi. A reggeli futás után mindig olyan érzésem van, hogy vége a napnak, holott akkor kezdődik. Fejben csúszok széjjel. Bioritmuszavart okoz :))

 5. @BGy: a zuhanyzásos dolognak az a titka, hogy csak akkor szabad nekikezdeni, amikor már megszáradtál.
  ha még izzadtan kezdek zuhanyozni, akkor utána is izzadok. legalábbis én ezt figyeltem meg, nem tudom, van -e valami tudományosabb magyarázata 🙂

Vélemény, hozzászólás?